BAHATOG JUTJUBERA JANKA OBEZBEĐENJE IZBACILO NAPOLJE! Posle LAŽIRANJA prebijanja, Janković pravio HAOS po šoping-molu! (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok, Printscreen/Instagram

on samo traži pažnju!

BAHATOG JUTJUBERA JANKA OBEZBEĐENJE IZBACILO NAPOLJE! Posle LAŽIRANJA prebijanja, Janković pravio HAOS po šoping-molu! (FOTO)

Stars -

Jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, nakon što je nedavno besramno slagao javnost da je brutalno pretučen u Beogradu na vodi, nakon čega se oglasio na društvenim mrežama i podelio snimak napada, opet pravi scene i to sve zarad malo pažnje.

Stefan Janković Janko
foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir saznaje, Jankovića je pre nekoliko dana obezbeđenje izbacilo iz jednog beogradskog tržnog centra zbog prostačkog ponašanja i snimanja koje tamo nije bilo dozvoljeno. Neprijatnoj sceni su prisustvovali i mnogobrojni kupci, a naš izvor sa lica mesta nam je ispričao i šta se tačno dešavalo:

- Kuca mi srce, pipni - sprdao se Stefan sa obezbeđenjem centra, koje je burno reagovalo na njegove provokacije i snimanje:

- Ja nisam majmun. Ajde, izađi odavde. Pođi sa mnom. Izađi napolje. Šta glumiš ti ovde, ko si ti? - upitao ga je čovek.

Stefan Janković Janko
foto: Printscreen/TikTok

- Ko sam ja? Ja sam bog - šokirao je Janko.

- Ne možeš tako da se ponašaš ovde. Ovo je privatni prostor gde postoje pravila - rekao mu je član obezbeđenja, a zatim ga ispratio napolje, naočigled brojnih prolaznika.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

Podsetimo, Stefan je na Tiktoku objavio snimak na kojem je bio u zavojima i priključen na infuziju dok leži u krevetu pocepane i krvave majice, a i ruka mu je navodno bila povređena. Iako su se mnogi njegovi pratioci uplašili, on se kasnije te večeri pojavio na promociji pesme Ruže Rupić bez zavoja na glavi i modrica koje je pokazao malo pre toga na društvenim mrežama.

Stefan Janković Janko
foto: Printscreen/TikTok

Njegova devojka je posle rekla da je u pitanju bila "šala za Jutjub", što je šokiralo sve prisutne na promociji, koji nisu mogli da veruju čemu je ovaj mladić pribegao.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

00:19

KRETENSKO PONAŠANJE INTERNET ZVEZDE! Jutjuber Janko DIVLJA u besnoj mašini od skoro 500.000 €!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track