ISPLIVALA ZAJEDNIČKA FOTKA ŽIKE JAKŠIĆA I SLAVICE ĆUKTERAŠ! Voditelj 20 godina stariji od pevačice, a ovako su izgledali u VEZI!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

nije im smetala razlika u godinama

ISPLIVALA ZAJEDNIČKA FOTKA ŽIKE JAKŠIĆA I SLAVICE ĆUKTERAŠ! Voditelj 20 godina stariji od pevačice, a ovako su izgledali u VEZI!

Stars -

Žika Jakšić iza sebe ima dva propala braka, poznato je da je imao turbulentan emotivni život. On važi za miljenika žena, a svojevremeno zaveo je i 20 godina mlađu pevačicu Slavicu Ćukteraš.

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi pre nego što je pevačica volela fudbalera Vladu Avramova, a voditelj uplovio u bračne vode sa Dajanom Paunović. Sada je na Instagram stranici koja čuva uspomene poznatih isplivala je fotografija kada su Slavica i Žika bili u ljubavi.

Veza pevačice i dve decenije mlađeg producenta nije bila nikakva tajna, a pričalo se i da je Jakšić pevačici pomogao na početku karijere.

Žika Jakšić
foto: Pritnscreen

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismao krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - ispričao je ranije Žika.

Podsetimo, Žika kraj sebe i danas ima mlađu devojku o kojoj ne želi da priča u javnosti, a nikada nije ni želeo svoje bivše partnerke.

Žika Jakšić
foto: Printscreen/Instagram

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi „Grand online“.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Slavicu Ćukteraš pokrali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track