SPECIJALNE BLACK FRIDAY PONUDE AGENCIJE TRAVELLAND! Iskoristite velike popuste na putovanja u najlepše gradove Evrope
Foto: Promo

SPECIJALNE BLACK FRIDAY PONUDE AGENCIJE TRAVELLAND! Iskoristite velike popuste na putovanja u najlepše gradove Evrope

Stars -

Stiže vreme praznika, darivanja, dobrog raspoloženja ali i dobrog šopinga…. Mnogi će na takozvani Black Friday ili Crni petak pohrliti u tržne centre zahvaćeni tradicionalnom šoping groznicom, a oni mudriji će pak atraktivna sniženja iskoristiti na putovanja u evropske gradove.

Pre nego što nastupi novogodišnja euforija, dozvolite sebi jednu kratku ali slatku avanturu u vidu posete nekoj evropskoj metropoli. Ta avantura se može zvati i Valensija. Agencija “Travelland” ima organizovani avio paket aranžman na 4 dana sa polaskom 24.11. za koji ima još malo slobodnih mesta. Cena paketa iznosi 509 evra. Valensija je turistima omiljeni španski grad zbog prijatne mediteranske klime, raskošnog spoja tradicionalne i moderne arhitekture, velikog broja kulturno istorijskih-znamenitosti, nauke i umetnosti, nezaboravnog provoda… Boravak u Valensiji je prilika i za uživanje na promenadama Alikantea i Benidorma, najatraktivnijih gradova popularne Bele obale - Costa Blanca.

Travelland
foto: Promo

Italija za polazak 24. novembra autobuskim prevozom nudi romantičnu Veneciju, Veronu, Padovu, Trst, Milano: Severna Italija i Trst sa fakultativnom posetom Veroni, Veneciji, Padovi (24.11. / 5 dana = 85 evra); Milano (24.11. / 5 dana = Last minute cena 99 evra)

Travelland
foto: Promo

U HIT destinacije koje vredi posetiti u bilo koje doba godine i to više puta, su neizbežni Beč, Budimpešta, Prag:

  • PRAG (23.11. / 6 dana, 3 noći = Last minute cena 99 evra)
  • BUDIMPEŠTA (24.11. / 5 dana = Last minute cena 79 evra)
  • BEČ (24.11. / 5 dana = Specijalna ponuda 109 evra)
Travelland
foto: Promo

Last minute cena se može naći i za grad koji leži na dva kontinenta - ISTANBUL. Ova metropola svojom raskošnom kulturnom ostavštinom nikad ne prestaje da oduševljava. Aranžman na 3 noćenja u hotelu sa 3*, autobuskim prevozom, asistencijom pratioca grupe košta svega 109 evra po osobi. Polazak je zakazan za 23. novembar.

Povedite dragu osobu sa sobom, ponesite pun kofer dobre energije, osmeha i pravac na put!

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track