01:03

IVANA BOOM OTKRILA ŠTA MISLI O KOLEGINICAMA IZ BENDA a onda rekla sa kojom se najviše druži MUŠKARCI JOJ UOPŠTE NE PRILAZE!

IVANA BOOM OTKRILA ŠTA MISLI O KOLEGINICAMA IZ BENDA a onda rekla sa kojom se najviše druži MUŠKARCI JOJ UOPŠTE NE PRILAZE!

Stars -

Bivša članica benda Huriccane, Ivana boom Nikolić, gostovala je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića.

Puls
foto: Kurir Televizija

Na pitanja voditelja u kakvom je odnosu sa bivšim koleginicama iz benda, da li su nekada između njih izbijale varnice i sa kojom se od njih najvše druži, Ivana je odgovorila sledeće:

- Volim ih podjednako. One dosta rade, svaka od nas je krenula svojim putem i retko se viđamo. Među nama nema zle krvi. Od prve pesme su pokušavali da nas razdvoje, ali nisu uspeli. Nismo se, čak, ni jednom posvađale na snimanju spota.

Puls
foto: Kurir Televizija

Povodom vesti da je pevačicu Natašu Bekvalac zaprosio fan preko istangrama, na šta je ona odgovorila sa DA, voditelj je pitao Ivanu da li je imala slična iskustva.

- Svaka čast na hrabrosti tom momku. Dobio je i odgovor. Meni stvarno ne stiže ništa slično. Meni niko i ne prilazi - rekla je Ivana uz osmeh i došla na ideju da ipak proveri inboks kada dođe kući.

- Imam dosta tih fan grupa jedno 30tak, sve jedna ispod druge i gledam šta se fanovi dopisuju. Moraću kad dođem kući da pročačkam to malo, možda je i mene neko verio - rekla je Ivana.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja