TOPALKO SLAO SLIKE SVOJE GOLE ZADNJICE NEPOZNATOJ DEVOJCI! Folker se snimao na stolu za MASAŽU, pa popio BLOK! ŠOK FOTKE
Foto: Damir Dervišagić

NIJE ŠAKO JEDINI

TOPALKO SLAO SLIKE SVOJE GOLE ZADNJICE NEPOZNATOJ DEVOJCI! Folker se snimao na stolu za MASAŽU, pa popio BLOK! ŠOK FOTKE

Stars -

Šako Polumenta nije jedini nasrtljivac među estradnjacima, pa je tako u estradnim krugovima i Milan Topalović Topalko poznat po tome što devojkama koje mu se sviđaju šalje poruke preko društvenih mreža, te s njima otvoreno flertuje, ne obazirući se previše na to što je javna ličnost pa te poruke mogu da završe u javnosti.

Topalko

Tako je do naše redakcije došla fotografija na kojoj se vidi Topalko kako nag leži na stolu za masažu, dok mu je u prvom planu gola zadnjica.

Milan Topalović Topalko
foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, on je ovu fotografiju poslao jednoj devojci, koja ga je odmah nakon toga blokirala na društvenim mrežama.

Sličnu golu fotku je pre dve godine objavio i bosanski reper Buba Koreli na Instagram storiju, a iako su fanovi pomislili da je možda reč o grešci, te da će je skinuti, ona je ostala na profilu neko vreme.

Buba Koreli
foto: Printscreen Instagram

Na toj fotografiji reper je ležao na stomaku a gola zadnjica mu se jasno videla, s obzirom na to da je nije čak ni makar malo blurovao.

Podsetimo, Šako se više puta našao u centru skandala zbog raznih afera, i to uglavnom s mlađim devojkama, ali se i dalje ne smiruje. On je nedavno slao neprimerene poruke i video-snimke jednoj maloletnici, zbog čega su njeni roditelji navodno podneli krivičnu prijavu protiv njega.

Sada se na Tiktoku pojavio audio-snimak na kojem se može čuti kako se Polumenta udvara devojci.

Šako Polumenta
foto: Marina Lopičić, Shutterstock, Ilustracija

- Uh, pa ti si meni preslatka, preslatka, baš. Hoću da te čujem, Aleksandra - govori Šako, na šta mu je ona odgovorila:

- Uh, a vi mene toliko plašite, baš. Je l' vam treba pomoć, Šako? - čuje se na snimku koji je javno objavila ova devojka.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:37

Milan Topalović Topalko radi sklelove dok peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track