01:26

HTELA DA SMANJI GRUDI, A ONDA JE SAZNALA OVO I ZALEDILA SE! Pevačica otkila kako je zbog jedne veće dojke otkrila STRAŠNU ISTINU

strašnu istinu

HTELA DA SMANJI GRUDI, A ONDA JE SAZNALA OVO I ZALEDILA SE! Pevačica otkrila kako je zbog jedne veće dojke otkrila STRAŠNU ISTINU

Stars -

Pevačica Jelena Jevremović, ćerka muzičke legende Mikija Jevremovića, gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije.

Ona se tom prilikom dotakla vesti o tome da je otišla na konsultaciju povodom estetske korekcije grudi i tom prilikom otkrila da ima probleme na levoj dojci.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

Pevačica je otkrila da ona tom prilikom nije otišla da bi sredila svoje telo, već kako bi svoje prirodne grudi smanjila, jer su bile prevelike.

Jelena Jevremović
foto: Kurir Televizija

- Ja nisam išla da sredim svoje telo, već da smanjim svoje prirodne grudi koje su bile prevelike. U medijima je bila priča da sam išla da uvećam grudi. Mada ja sam stvarno prirodno imala prevelike grudi i to mi je jako smetalo, čak mi je i jedna dojka bila veća od druge. Ta razlika je stvarno bila ogromna, čak broj i po. Ja sam sve vreme išla i jednu izvlačila dok sam drugu uvlačila. Kada sam otišla na pregled našli su promenu na dojci, ispostavilo se da je tumor. Srećom beningno je bilo u pitanju. Ostali su ožiljci, međutim oni su smešni naspram onih koje nosim na duši i srcu - rekla je Jevremović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track