"IZAZOV JE I RIZIK, ALI..." Alis Adaktar izgubila bebu, a ovako je govorila kada je saznala da je trudna u 47. godini
Foto: Printscreen/Instagram

tuga

"IZAZOV JE I RIZIK, ALI..." Alis Adaktar izgubila bebu, a ovako je govorila kada je saznala da je trudna u 47. godini

Stars -

Alis Adaktar rastužila je danas pratioce na Instagramu kada je saopštila da je izgubila bebu.

Prethodno, pravi bum izazvala je vešću da je ostala trudna u 47. godini. Mediji su danima izveštavali o reakcijama njenog sina Adama Adaktara, a evo kako je ona tada govorila o trudnoći.

Alis Adaktar
foto: POrintscreen

- Ja sam svoj život oblikovala prema sebi i živela sam život koji sam od uvek želela. Kada se ovo desilo, naravno da sam razmišljala o mnogim opcijama i pitala sam se da li želim da svoj svakodnevni život promenim iz korena, pogotovo u ovim godinama. Sa druge strane radilo se o jednom životu. Dugo sam vagala, ali i ako sam svesna svih rizika, želim da verujem da se sve desilo sa razlogom. Odluka da zadržim dete je samo moja jer sam ja majka, a na kraju krajeva život muškarca se ne menja dolaskom deteta - pričala je tada Alis za Pink.rs, koja je priznala da joj nije bilo svejedno kada je saznala da je u blagoslovenom stanju.

Alis Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

- Evo ja danima slušam da to ne treba da radim i da nisam svesna odluke koju sam donela, ali ipak mislim da je trudnoća izazov i rizik sama po sebi, bez obzira u kom se dobu nalazimo. Život je nepredvidiv, ali mislim da treba imati vere u njega i pozitivno ga posmatrati, jer koja je inače svrha života ako razmišljamo drugačije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Ara Adaktar uhvaćena ispred privatnog fakulteta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track