00:45

Porodica Marković iz Petrovca na Mlavi oduševila je Seku i Rašu

PORODICA MARKOVIĆ IZ PETROVCA NA MLAVI PONOVO KUVA ZA VAS: Gledajte "Majke i snajke" na Kurir televiziji

Stars -

Prva nedelja u kojoj nam se predstavljaju polufinalisti uveliko je u toku! Porodica Marković iz Petrovca na Mlavi oduševila je Seku i Rašu pripremom specijaliteta i pravim porodičnim vrednostima, a da li će još jednom pobedom učvrstiti put ka glavnoj nagradi, saznajte danas na Kurir televiziji.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Marina je rođena u Petrovcu na Mlavi. Trenutno je nezaposlena, a po zanimanju je fizioterapeut. Rođena je dva dana posle Nemanje, a u šali često voli da kaže da je ona njegov najveći rođendanski poklon. Voli šetnje, prirodu i putovanja. Još u osnovnoj školi počela je da pravi torte i kolače i uživa u kuvanju. Nemanja je rođen u Peći. Inženjer je saobraćaja, ali trenutno radi kao konobar u restoranu. Veliki je ljubitelj sporta, a suprugu je upoznao posle utakmice na žurki. Nemanja i Marina sa sinom žive u Petrovcu na Mlavi.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Majka Snežana je domaćica, za nju kuvanje predstavlja pravo opuštanje, a sa unukom obožava da mesi razna testa, naročito picu. Majka i snajka imaju sjajan odnos. Snežana je smatra svojom ćerkom, zajedno se trude da sačuvaju prave porodične vrednosti i žive kao skladna porodica.

Da li je sloga ključna i da li će im ona doneti još jednu pobedu u najpoznatijem kulinarskom šou-programu, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track