00:50

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine po drugi put testiraće porodica Ružević iz Čačka

UŽIVAJTE U KINESKIM SPECIJALITETIMA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite najbolju kulinarsku zabavu na Kurir televiziji!

Stars -

Najzabavniji kulinarski šou, koji predvode pevačica Seka Aleksić i vrhunski kuvar Radomir Raša Vlačić, ove nedelje obećava sjajnu zabavu uz specijalitete internacionalne kuhinje.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine po drugi put testiraće porodica Ružević iz Čačka. Porodicu Ružević čine tri velika ljubitelja hrane: majka Mladenka, snajka Ana i sin Petar. Snajka Ana je ljubitelj zdrave hrane i veoma vodi računa o ishrani, dok je majka Mladenka veliki gurman i sklona je tradicionalnim načinima ishrane. Kako se kuva u Čačku i da li se porodica Ružević snašla u najpopularnijem kulinarskom takmičenju, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Iz emisije u emisiju Seka i Raša garantuju odličnu zabavu i atmosferu, a nema sumnje da mnogo gledalaca prati ovaj kulinarski šou baš zbog doskočica kojim često intrigiraju javnost. Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima i zanimljivim takmičarima! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track