00:48

DAČIĆI SPREMNI DA POKAŽU SVOJE KULINARSKE MAJSTORIJE: Gledajte Majke i snajke na Kurir televiziji

GLEDAJTE "MAJKE I SNAJKE" NA KURIR TELEVIZIJI: Naučite sa porodicom Mitić sve o pripremi jela engleske kuhinje

Stars -

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine ponovo će testirati porodica Mitić iz Niša. a uz vrhunskog kuvara i voditelja Rašu Vlačića imaćete priliku da naučite sve o jelima engleske kuhinje.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Igor i Dragana Mitić se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kuvarskim veštinama. Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis. Igorova majka je domaćica, porodična žena s tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe umeju da kažu da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima. Draganin i Igorov hobi jesu kuhinja i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje mnogo pažnje. Za njih je kuhinja mesto za porodicu i čuvanje tradicionalnih vrednosti.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Kako su se Ljiljana i Dragana snašle u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji, kao i u pripremi internacionalnih specijaliteta saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track