ADAKTARKA SE STRASNO LJUBI U USTA SA DEVOJKOM! Viktorija napravila POMETNJU na mrežama zbog fotke, ljude totalno ZBUNILA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/PinkTV

VOLI DA ŠOKIRA

ADAKTARKA SE STRASNO LJUBI U USTA SA DEVOJKOM! Viktorija napravila POMETNJU na mrežama zbog fotke, ljude totalno ZBUNILA (FOTO)

Stars -

Viktorija, sestra "boga obrva" Adama Adaktara, začudila je sve kada je objavila novu fotografiju na Instagram.

Naime, ona jedina nije želela da menja svoje ime, iako je gotovo cela porodica to uradila, kako bi im i imena i prezime počinjali na isto slovo - "A".

Viktorija Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

Iako su Adaktarovi pokušali da pikanterije sačuvaju za sebe, u javnost je isplivala informacija da je Viktorija dugo bila u lošim odnosima sa ostalim članovima porodice i da se uopšte ne slaže sa njima i njihovim načinom života.

Viktorija je nastavila da šokira i da bude svoja, te je na društvenoj mreži Instagram osvanula njena fotografija sa nepoznatom devojkom s kojom se strastveno ljubi, što je diglo veliku pompu u javnosti.

Viktorija Adaktar
foto: Printscreen/Pink TV

"Najsrećnija najbolja drugarica", napisala je Viktorija u opisu.

Mnogi su ovu sliku doživeli kao njeno priznanje da je naklonjena istom polu. Zbog toga je dobila čitav niz pozitivnih poruka koje su joj čestitale na hrabrosti da bude ono što jeste. Međutim, Viktorija se još uvek nije obratila javnosti na ovu temu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track