ŽENA OD SULTANA PRVO KUPILA MERCEDES: Sad Tijana Em neće da živi u stanu, kupuje kuću sa BAZENOM, ali ne u Beogradu
Foto: Printscreen/Instagram

dobro zarađuje

ŽENA OD SULTANA PRVO KUPILA MERCEDES: Sad Tijana Em neće da živi u stanu, kupuje kuću sa BAZENOM, ali ne u Beogradu

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija pod nadimkom Žena od sultana donela je krupnu odluku da pazari plac na kojem će napraviti kuću i bazen, ali želi da njena kuća bude van Beograda.

Tijana radi punom parom, pa je prošle godine kupila automobil "mercedes", a sada je sebi zacrtala cilj da kupi nekretninu.

- Roditelji su mi uvek govorili: "Štedi se kad se ima para!" Poslušala sam ih i počela da skupljam novac za kuću. Želim da kupim plac u okolini Beograda, na kom ću izgraditi kuću s bazenom i tamo imati svoj mir. Znam da će biti potrebno mnogo vremena da se sve to završi, ali strpljiva sam. Ne očekujem da se završi za nekoliko meseci od momenta kad počnem da gradim - priča Tijana Em i dodaje da više ne želi da živi u zgradi.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen/Instagram

Planirala sam da kupim stan, ali sam se predomislila, jer sam shvatila da mi to nije praktično. Navikla sam da noću pevam u stanu ili puštam muziku, a to smeta komšijama. Čovek koji živi u kući ima više slobode. Zato sam odustala od stana u zgradi.

Tijana ističe da pored toga što skuplja novac za kupovinu nekretnine, planira da odvaja sredstva i za pokretanje biznisa.

- Želela bih da otvorim restoran u kom će se služiti vrhunski specijaliteti. Nadam se da ću jednog dana u svom lokalu ugostiti prijatelje i kolege - završava pevačica.

kurir.rs/informer.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track