00:46

Porodica Marković priredila pravi kulinarski užitak

ODLIČAN SPOJ UKUSA - PILEĆI BATACI S MLINCIMA: Porodica Marković priredila pravi kulinarski užitak u Majkama i snajkama

Stars -

Svakim danom neizvesnost u najpoznatijoj kuhinji je sve veća, vredni polufinalisti daju sve od sebe da nadmaše konkurenciju i osiguraju sigurno mesto u finalu, a danas će svoje kulinarsko znanje testirati porodica Marković.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir

Marina je rođena u Petrovcu na Mlavi. Trenutno je nezaposlena, a po zanimanju je fizioterapeut. Rođena je dva dana posle Nemanje, a u šali često voli da kaže da je ona njegov najveći rođendanski poklon. Voli šetnje, prirodu i putovanja. Još u osnovnoj školi počela je da pravi torte i kolače i uživa u kuvanju. Nemanja je rođen u Peći. Inženjer je saobraćaja, ali trenutno radi kao konobar u restoranu. Veliki je ljubitelj sporta, a suprugu je upoznao posle utakmice na žurki. Nemanja i Marina sa sinom žive u Petrovcu na Mlavi.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir

Majka Snežana je domaćica, za nju kuvanje predstavlja pravo opuštanje, a sa unukom obožava da mesi razna testa, naročito picu. Majka i snajka imaju sjajan odnos. Snežana je smatra svojom ćerkom, zajedno se trude da sačuvaju prave porodične vrednosti i žive kao skladna porodica.

Majka Snežana i snajka Marina dobile su zadatak da pripreme punjeni pileći batak s mlincima, a kako su se snašle u spremanju ovog zanimljivog recepta i kakve su ocene dobile, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track