SVE OČI UPRTE U NJIH, OSVOJILE KATAR! One su ukrale slavu MUŽEVIMA! Atraktivne i zanimljive, ovo su ŽENE fudbalera HRVATSKE!
Foto: Printscreen Instagram, EPA/JUANJO MARTIN, EPA/Rodrigo Jimenez

najvatrenija podrška

SVE OČI UPRTE U NJIH, OSVOJILE KATAR! One su ukrale slavu MUŽEVIMA! Atraktivne i zanimljive, ovo su ŽENE fudbalera HRVATSKE!

Stars -

Fudbaleri Hrvatske, koji će u utorak u utakmici s Argentinom pokušati da se domognu finala Svetskog prvenstva, imaju ogromnu podršku sa tribina stadiona u Dohi. Ipak, najvatrenije navijačice su njihove supruge i devojke, koje su pohrlile u Katar da bodre svoje muževe.

Svi svetski mediji sada pišu i o njima. Postale su zvezde nakon što je Hrvatska pobedila Brazil u četvrtfinalu, kada su svi igrači pohrlili njima u zagrljaj.

Reprezentacija Hrvatske, žene Fudbalera
foto: Printscreen Instagram

Junak tog meča, golman Dominik Livaković, otrčao je ženi Heleni. Njih dvoje su se venčali u junu ove godine, a na svadbi su im pevali Petar Grašo i Saša Matić. Ovu Zagrepčanku u Hrvatskoj zovu dvojnicom Megan Markl. Diplomirala je industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Domagoj Vida, Ivana Vida
foto: Instagram

Na tribinama je i Ivana Vida, supruga Domagoja Vide. Zbog svog atraktivnog izgleda ona je već godinama interesantna medijima. Bivša misica nema dlake na jeziku.

Ivana Vida
foto: Instagram

Obožava modu, nosi garderobu vrhunskih brendova, a jednom prilikom se pohvalila da joj je suprug kupio telefon od 24-karatnog zlata.

Mario Pašalić, Marija Pašalić
foto: Printscreen Instagram

Mario Pašalić ima podršku supruge Marije. Njih dvoje su u braku tri godine. Rođeni su istog dana, samo je ona godinu dana mlađa.

Bruno Petković
foto: Printscreen

Bruno Petković, nakon što je sa saigračima ostavio Nejmara u suzama, otrčao je da izljubi voditeljku Ivi Šarić. Ona je pre njega imala brak s njegovim kolegom Jerkom Lekom, a s Petkovićem, s kojim ima sina, uživa tri godine u vanbračnoj zajednici.

Reprezentacija Hrvatske
foto: Printscreen Instagram

Mislav i Suzana Oršić su skladan par, a supruga hrvatskog reprezentativca ne voli javna pojavljivanja niti da bude u medijima. Zbog toga je i zaključala svoj profil na Instagramu. Zajedno su 14 godina, a Mislav ističe da svaki svoj gol posvećuje upravo svojoj ženi i detetu.

Reprezentacija Hrvatske, žene Fudbalera
foto: Printscreen Instagram

- Uvek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani i sinu Manuelu. Inače, moj sin je mirna beba, spava celu noć, ne budi me plačem - rekao je Oršić prošle godine za Jutarnji list.

Dejan Lorven
foto: EPA Abir Sultan, Printscreen

U javnosti se tek ponekada pojavi Anita Lovren, ali nije propustila da dođe u Dohu i srčano bodri muža Dejana Lovrena. Nju hrvatski mediji opisuju kao najmisteriozniju partnerku hrvatskih reprezentativaca. U braku su deset godina i imaju ćerku i sina.

- Ti si jedna predivna i hrabra majka, ovo nimalo nije lako i zato tebi i ostalim ženama skidam kapu - poručio je Lovren na društvenim mrežama kada su mu se rodio sin.

Vanja Modrić, Luka Modrić
foto: EPA/Ballesteros

Luku Modrića u stopu prati žena Vanja, pa je tako i jedna od najvatrenijih u Dohi. U braku su 12 godina, i mnogi kažu da je ona ta koja upravlja njegovom karijerom. Snima telefonom svaku utakmicu da bi on odmah pogledao kako je igrao i odlučuje o Lukinim transferima. Ona je njegov agent. Imaju troje dece.

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić
foto: Profimedia

Mateo i Izabel Kovačić zajedno su još iz srednjoškolskih dana, a venčali su se 2017. godine. Jedno drugom često na društvenim mrežama upućuju emotivne poruke. Izabel se bavi modom, ima brend dečje odeće.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

ŽENA FUDBALERA NAPRAVILA OPASAN LAPSUS: Ana Rajković LUPILA i ostala živa! U sve je umešala DECU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track