00:46

Ne propustite specijalitete porodice Dronjak

TRUDNA SNAJKA ODUŠEVILA SVE: Ne propustite specijalitete porodice Dronjak danas od 18 časova na Kurir televiziji

Stars -

Danas će u najpoznatijoj kuhinji "Majke i snajke" svoje kulinarske veštine testirati porodica Dronjak koju čine majka Dragana, snajka Milica i sin Nemanja.

Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja s Nemanjom, odnedavno je i zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve, ali većinu vremena provode zajedno. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Obožava prirodu i rekreaciju, veliki je gurman i najviše voli da jede škembiće. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Majke i snajke, Seka Aleksić
foto: Kurir

Dragana, kao i Milica i Nemanja, živi u Zemunu. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru, obožava da kuva za sve članove porodice, a ističe da, kao porodica, veoma poštuju tradicionalne vrednosti, te je nedeljni ručak neizostavan u njihovom domu.

Majke i snajke, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir

Seka Aleksić i Raša Vlačić, kao i uvek, najavljuju sjajnu atmosferu i dobru zabavu, dok majka Dragana i snajka Milica obećavaju izvanredne specijalitete i recepte. Ne propustite kulinarski šou "Majke i snajke" danas u 18 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track