KULIĆI ŽIVELI U KUĆI BEZ FASADE ZARASLOJ U KOROVU: Obogatili se od rijalitija i sagradilI VILU, komšije im sada ZAVIDE!
Foto: Printscreen/Pink, Damir Dervišagić

evo kako je izgledao njihov stari dom

KULIĆI ŽIVELI U KUĆI BEZ FASADE ZARASLOJ U KOROVU: Obogatili se od rijalitija i sagradilI VILU, komšije im sada ZAVIDE!

Stars -

Miljana Kulić postala je poznata javnosti učešćem u rijaliti programima, a malo ko zna da je nekada je živela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom.

Miljana nikada nije krila da je u rijalitiju zaradila ogromnu sumu novca, a retko ko je video njenu kuću pre nego što je postala deo šoua.

Prva rijaliti majka živela je u Nišu sa roditeljima u kući obrasloj u korov, što se može videti i na fotografijama koje kruže internetom.

Dom porodice Kulić tada je izgledao potpuno drugačije nego sada, neki delovi kuće nisu ni postojali.

Međutim, učešćenjem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga", Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track