ŠOK TVRDNJE BRATA RADE MANOJLOVIĆ: Ona nikada nije ni bila sa Harisom u vezi! OTKRIO DETALJE
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

nisu u dobrim odnosima

ŠOK TVRDNJE BRATA RADE MANOJLOVIĆ: Ona nikada nije ni bila sa Harisom u vezi! OTKRIO DETALJE

Stars -

Pevač Nenad Manojlović, brat po ocu Rade Manojlović, prvi put je otvoreno govorio o sestrinom raskidu s pobednikom "Zvezda Granda" Harisom Berkovićem, pa otkrio da i sam nije siguran da li je to bila veza ili marketinški trik, kako se u više navrata i spekulisalo.

Naime, Nenad je istakao da ne zna šta se s njihovom vezom dešava niti da li su ikada bili zajedno. Kako i sam kaže, moguće da je sve bila fora, te da Rada i Haris nikada nisu bili u ljubavi, već da je oko svega napravljena samo reklama.

Zadruga 5, Zadruga 5 žurka, Rada Manojlović
foto: Nemanja Nikolić

- Nemam ništa da kažem što već nije rečeno dosad. Nemam blage veze šta se dešava među njima i da li se dešava uopšte nešto ili je to sve marketinški trik bio. Ukoliko su zajedno, želim im svu sreću, ali mislim da nisu. Ništa ne može na silu ako im nije suđeno da budu zajedno. Ukoliko nisu, ko zna zašto je to dobro - rekao je Nenad, koji priznaje da sa Harisom nikad nije izašao u provod, ali zato za jedno redovno voze motore.

Haris Berković, Rada Manojlović
foto: Marina Lopičić

- Haris je divan momak, gotivim ga kao lika. Mi smo svako veče u kafani, nama je provod kada provozamo turu motorom ili tako nešto. Ja sam sreo njega posle nekih svirki nekoliko puta i video sam da je on ekstra lik i opušten. Haris nije nadmen, već je prizeman momak i ja ga baš gotivim. Nijednu ružnu reč nikada ne bih mogao da kažem za njega.

Inače, često se polemisalo o saradnji Nenada i Rade, te on kaže da ga je u početku prvo estra odbijala za duet, a onda se njemu nije svidela pesma kada je ona htela. Ne bih da obećavam ništa. Pričalo se o tome i bilo je indicija i sa moje i sa Radine strane da se snimi pesma. Međutim kada sam ja želeo, ona je imala neka preča posla, a kada je ona htela, meni se pesma nije svidela. Bilo bi mi drago da snimimo nešto zajedno, to bi bilo stvarno lepo, ali pre toga moram da napravim svoju diskografiju. Snimio sam sedam pesama i dva dueta, a ako naiđe dobra pesma, svakako bih je snimio sa svojom sestrom - zaključuje Manojlović.

RADA: MUKA MI JE DA UVEK BUDEM ZLA SESTRA

Retko se Radini lajkovi i komentari sestra mogu videti na Nenadovim postovima i obrnuto, što je još jedan razlog za spekulacije da u porodici Manojlovića nema sloge. Mada se folk zvezda svim snagama trudi da javnost ubedi u suprotno. - Stvarno mi je muka više od ove tendeciozne priče koja se konstantno ponavlja i u kojoj ja ispadam zla ako treba, dati zajednički intervju. Žao mi je mene zbog naroda koji veruje da sam zaista takva - napisala je Rada s namerom da pojasni šta se to dogada između nje i Nenada, a dok ona nastoji da se pred javnošću opravda i objasni da nije zla sestra, mnogima je za oko zapala činjenica da pevačica nema baš nikakvu komunikaciju ni sa snajom.

Rada Manojlović, Nenad Manojlović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/Nova/republika

Bonus video:

00:42

Rada Manojlović napravila haos na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track