POSLEDNJA LAĆINA FOTOGRAFIJA SLAMA SRCA Prijateljica pokazala njegove zadnje trenutke: Uči hebrejski jezik
Foto: Stefan Stojanović

tuga

POSLEDNJA LAĆINA FOTOGRAFIJA SLAMA SRCA Prijateljica pokazala njegove zadnje trenutke: Uči hebrejski jezik

Stars -

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas u Izraelu.

Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici. Kako je izvor blizak porodici ispričao, sumnja se da je navodno uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Inače, pokojni Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz izraela juče, na Svetog. Nikolu. Međuti, on se nikom nije javljao danima, posle posete biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti.

Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović

Na put u Svetu zemlju je otišao je 2. decembra. Na ovom putu postao je i hadžija, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta koja posećuju hrišćani u ovoj zemlji. Bio je i u Nazaretu, u njemu je Isus, po predanju, proveo detinjstvo.

Laća je bio i veoma aktivan na društvenim mrežama, gde je tvitovao i objavljivao fotografije sa putovanja.

Laća je u Izraelu bio sa prijateljima, a na Tviteru je objavljena i poslednja njegova fotografija, koja je nastala 9. decembra, neposredno pred njegovog nestanak.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

kurir.rs

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track