TURBULETNI POSLEDNJI MESECI LAĆINOG ŽIVOTA! Nakon Marinine smrti počeo da se EKSPONIRA, a onda doneo ŠOK odluku!
Foto: Zorana Jevtić

naprasno odlučio da promeni umetničko ime

TURBULETNI POSLEDNJI MESECI LAĆINOG ŽIVOTA! Nakon Marinine smrti počeo da se EKSPONIRA, a onda doneo ŠOK odluku!

Stars -

Vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada preminuo danas, obavila je estradu u crno.

Iako je izbegavao pojavljivanje u javnosti, često je pominjan u medijima, a o njegovom privatnom životu se malo toga znalo. Ipak, naprasno nakon smrti majke, za koju je bio jako vezan, Laća je povukao neočekivan potez, te je počeo da se eksponira u javnosti.

Nakon smrti majke počeo da se eksponira u javnosti

Promena u ponašanju Milana Radulovića Laće, bila je primetna, nakon smrti majke Marine Tucaković u septembru prošle godine. Do tada povučen i nezaitresovan za medijsku pažnju, Laća je počeo da se eksponira i u brojnim ispovestima prisetio se ne samo odnosa sa majkom, već je govorio i o njenim saradnicima.

Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Njegove objave na društvenim mrežama izazivale su pažnju tviteraša, ali i medija, a otvoreno je progovorio i o svojoj borbi sa porocima.

Promenio ime

Kako je Kurir tada pisao, četiri meseca pred kraj svog života, želja da pobegne od sebe, kako su mnogi tumačili njegov potez, rezulultirala je time da je Laća promenio svoje ime.

Milan Laća Radulović, Marina Tucaković
foto: screenshot, Zorana Jevtić

On se tada oglasio na društvenoj mreži Tviter i obavestio pratioce da se povukao iz javnosti i saopštio kako se sada zove:

- Dragi moji pratioci, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamenjuje moj pulen Bob Alef. Taj mali je opasan i prej**aće sve! - napisao je Laća tada.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića

U znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track