STARI NIJE PRIČAO SA MNOM 6 MESECI: Selma Bajrami otkrila kako je otac reagovao na NAJŠOKANTNIJI POTEZ u njenoj karijeri!
Foto: Kurir televizija

STARI NIJE PRIČAO SA MNOM 6 MESECI: Selma Bajrami otkrila kako je otac reagovao na NAJŠOKANTNIJI POTEZ u njenoj karijeri!

Stars -

Pevačica Selma Bajrami otkrila je tokom gostovanja u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića malo poznate detalje iz svog privatnog i profesionalnog života.

Tokom gostovanja režija je pustila i nekoliko provokativnih fotografija pevačice iz različitih perioda njene karijere.

Puls
foto: Kurir televizija

Na neke od baš baš provokativnih fotografija, na kojima je oskudno odevena, pevačica se prisetila kako je na njih svojevremeno reagovao njen otac.

- Moj stari nije šest meseci pričao sa mnom. Nisam mogla da mu objasnim da je sve to šou biznis i da nema veze ni sa čim - rekla je Selma.

Puls
foto: Kurir televizija

Kako su se fotografije dalje nizale, pevačica je prokomentarisala:

- Ovo mi ostaje u amanet, pa kad ostarim mogu da kažem vidi kakva sam riba bila!

Voditelj ju je na to upitao:

- Zašto "bila"? Takva si i sad, a bićeš i za 30 godina. Kad se budemo našli u nekom penzionerskom domu reći ćemo "Ništa se nismo promenili".

Puls
foto: Kurir televizija

Selma je izrazila nadu da će se bar u domu penzionera skrasiti:

- Valjda ćemo tad da se skrasimo. Ja mislim da se jedino tamo možemo skrasiti, a dotad smo osuđeni da budemo sami - rekla je Selma.

- Sad će pasti komentari: "Jao skinula se gola, sram je bilo!" - rekla je Selma,

Voditelj je konstatovao da takvi komentari uglavnom idu uz osudu koja glasi: "Sramota! Ima deta, a tako se slika!", na šta je pevačica rekla:

- Ako imam dete nisam umrla.

01:18

SELMA BAJRAMI VEĆ 8 GODINA VODI BITKU SA MUŽEM OKO STARATELJSTVA! Ispovest pevačice: Zbog njega je bila na ivici egzistencije?!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track