OTKRIVENO KOME ĆE ŠERIF KONJEVIĆ OSTAVITI ČITAVO BOGATSTVO! Pevač se opario od tri pesme, a sve što ima ostaviće NJOJ!
Foto: Kurir televi, Kurir televizija

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI

OTKRIVENO KOME ĆE ŠERIF KONJEVIĆ OSTAVITI ČITAVO BOGATSTVO! Pevač se opario od tri pesme, a sve što ima ostaviće NJOJ!

Stars -

Legendarni pevač Šerif Konjević svojevremeno je gostujući u emisji "Sceniranje" na Kurir televiziji, otkrio da će svu imovinu prepisati supruzi Kaniti.

Šerif nikad nije krijo da je stekao veliko bogatstvo zahvaljujući pesmama „Pusti me već jednom“, „Koliko plavo nebo je“, „Vijenčanica“. Šerif je svojevremeno u emisiji "Sceniranje" otkrio i da je svoju imovinu i bogatstvo prepisao ženi koju najviše voli, supruzi Kaniti.

Šerif Konjević
foto: Jutjub Printskrin

- Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - kaže Šerif i dodaje

Zvezde Granda, Šerif Konjević
foto: Printscreen/Prva TV

- Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo - kaže Konjević.

S obzirom na to da je prilikom samo jedne svirke Šerif zaradio za stan0, a bije ga i glas da je najskuplji pevač na estradi, njegovoj ženi pripašće ogromno bogatstvo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja