ZA NJIH JE 2022. GODINA BAKSUZNA: Pravili planove da stanu na LUDI KAMEN, a sve se završilo BURNIM raskidima!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen Instagram

kraj veze

ZA NJIH JE 2022. GODINA BAKSUZNA: Pravili planove da stanu na LUDI KAMEN, a sve se završilo BURNIM raskidima!

Stars -

Bliži se kraj turbulentne 2022. godine koje nisu bile baš naklonjene pojedinim estradnim umetnicima pa su mnogi završili svoje dugogodišnje veze.

Rada Manojlović - Haris Berković

Tokom godine često se pisalo o njihovim sukobima, čak je i blizak izvor za medije govorio o jednoj njihovoj svađi u pevačicinom domu.

U oktobru Rada se na svom Instagram nalogu, nakon brojnih spekulacija da je raskinula sa Berkovićem, oglasila i sve potvrdila. Čak se oglasio i Radin brat Nenad Manojlović povodom raskida Rade i Harisa i otkrio da i sam nije siguran da li je to bila veza ili marketinški trik, kako se u više navrata i spekulisalo.

Nedugo zatim u medijima se pojavila informacija da su se pomirili i da ne mogu jedno bez drugog.

- Rada i Haris su se pomirili. Svi su presrećni zbog njih, jer se oni stvarno iskreno vole i ne mogu jedno bez drugog. Ljubav je pobedila, a sad svi očekuju i to famozno venčanje, pa onda i prinovu, sve po redu - otkriva izvor.

Haris Berković, Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Mladenović - Isak Šabanović

Isak Šabanović je nakon svog učešća, u kom se i proslavio, "Zvezde granda", uplovio u vezu sa pevačicom Aleksandrom Mladenovićem. U maju ove godine, Aleksandra i Isak ušli su u "Zadrugu" kako bi na žurki zabavili zadrugare, a nedugo nakon nje, Mladenovićeva je priznala da su zajedno. Nakon samo tri meseca veze, pevačica je "šutnula" Šabanovića.

"Slobodna sam, nismo se uklopili. Ništa specijalno. Mi smo dva različita sveta, drugačiji pogled na život imamo, odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na to. Sve je lepo, ali najvažniji je odnos kod kuće. Nema problema, tako smo se dogovorili, tako će da ostane. Neću da pričam situacije, prosto sam slobodna. Ne patim, što bih patila, nismo se pronašli. Ja ne bih ni obelodanila vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lepo, želim mu sreću. To je trajalo skoro četiri meseca i nije bilo marketing, svašta. Ostaćemo prijatelji i kolege, možda ćemo i da nastupamo, ali prosto ne slažemo se, najbolje da svako ide svojim putem", istakla je Mladenovićka.

Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Instagram

Darko Lazić - Barbara Bobak

Ovo dvoje mladih muzičara stupilo je u ljubavnu vezu tokom prethodne godine, ali turbulencije tokom ove su ih dovele do toga da se ipak raziđu. Lazić je tokom aprila ove godine priveden zbog nesavesnog upravljanja motornim vozilom, tj. automobilom, što je, nagađalo se, bila "kap koja je prelila čašu".

Darko je nakon raskida sa pevačicom obnovio svoj odnos sa Katarinom, kojoj se, kako se piše i spekuliše, "uvalio na gajbu" u Novom sadu i tajno venčao.

- Potražila sam stručnu pomoć prije raskida, ako ćeš iskreno (smijeh). Zbog svega toga mi se život naglo promjenio iz korijena. Ja sam neko ko je vodio neki jako ‘optimalan’ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene… Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala – priznala je Barbara u emisiji "Amidži šou“.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Printscreen/Instagram

Kaja Ostojić - Mateo Pavlović

Kaja Ostojić bila je tri godine u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. U martu ove godine pisalo se o tome da će stati na ludi kamen i ovom fudbaleru izgovoriti sudbonosno "da", što bi joj bio četvrti brak po redu. U julu je Kaja putem Instagrama obavestila javnost o tome da je raskinula sa zgodnim fudbalerom.

Kaja Ostojić, Mateo Pavlović
foto: Shutterstock, Kurir

- Mateo i ja samo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumevanja i ispoštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja - napisala je pevačica na Instagramu.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

Maja slavi raskid sa Pecom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track