POZNATA PEVAČICA NAPUSTILA NAS JE PRE NEKOLIKO GODINA! Borila se protiv OPAKE BOLESTI: Tvrdila da je zbog OVOGA dobila RAK!
Foto: Dragana Udovičić

bilo joj je teško

POZNATA PEVAČICA NAPUSTILA NAS JE PRE NEKOLIKO GODINA! Borila se protiv OPAKE BOLESTI: Tvrdila da je zbog OVOGA dobila RAK!

Stars -

Pre nekoliko godina tragično pevačica Dona Ares, je na svojim društvenim mrežama objavila je status u kome je obavestila fanove kako se oseća i u kom je stanju nakon bezbroj terapija.

- Još uvek sam dobro!!! Podnošljivo je, iako već osećam i vidim, uostalom, kako polako bledim - napisala je tada Dona, koja je ubruo preminula.

Dona Ares
foto: Dragana Udovičić

Ipka, uprkos teškim situacijama koje je prolazila, nije zanemarila svoje fanove. Pet dana pre smrti postavila je još jednu fotografiju na svoj Instagram. Postavila je sliku pre opake bolesti, na kojoj je izgledala najbolje i napisala:

- Voli vas vaša Dona Ares.

Njena borba praćena je od samog početka, svi su mislili da će se izvući, da će preživeti tu opaku bolest, ali nažalost to se nije desilo. U jednom gostovanju u jednoj emisiji, Dona je otkrila zbog čega misli da je dobila rak.

Dona Ares
foto: Damir Dervišagić

- Znam da će me napasti svi, ali ja mislilm da je mene lično otrovalo mleko - rekla je pevačica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:06

Ponekad je bolest brža od tempa prikupljanja pomoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja