ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTKRIVA kome je posvećena njena NAJEMOTIVNIJA PESMA i šta joj je trenutno važnije: LJUBAV ILI KARIJERA
Foto: Printskrin/Instagram

sceniranje

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTKRIVA kome je posvećena njena NAJEMOTIVNIJA PESMA i šta joj je trenutno važnije: LJUBAV ILI KARIJERA

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović izjavila je u emisiji Sceniranje da joj je prošla godina bila dosta turbulentna i jako naporna.

Sceniranje
foto: Kurir Televizija

- Ušla sam u novu godinu nekako rasterećena jer sam završila sve obaveze koje sam planirala. Sada imam i nove želje - rekla je Aleksandra.

Aleksandrina koleginica i kuma Vanja Mijatović ubacila se i rekla:

- Svi očekuju da kažeš... i novog dečka.

Sceniranje
foto: Kurir Televizija

- Ja sam neko ko voli da radi. Radoholičar sam, a što se tiče toga o čemu vas dve pričate trenutno nema ničega - priznala je Aleksandra.

Ona je rekla da njena kuma Vanja uglavnom zna sve njene tajne, a Vanja je otkrila da tu nema nekih posebnih, velikih tajni. Ipak, Aleksandra ju je upozorila da bude na oprezu:

- Nemoj da se opustiš pa da ispričaš neku. A zaista nemam nekih većih tajni. Nadam se da će se pojaviti taj pravi gospodin, taj poseban čovek u 2023 - kaže Aleksandra aludirajući na svoju pesmu "Poseban".

01:59

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTKRIVA kome je posvećena njena NAJEMOTIVNIJA PESMA i šta joj je važnije, ljubav ili karijera

Voditeljka je pitala kako je moguće da je Aleksandra tako uverljivo otpevala takvu pesmu, a da pesma nije nikome posvećana.

Aleksandra je odgovorila da je to uvek pitaju:

- Stalno me pitaju kome je posvećena ta pesma. Ona zaista još uvek nije posvećena nikome, a kad se pojavi taj pravi muškarac posvetiću je njemu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja