KO JE NOVI DEČKO MARIJE KARAN? Sin je crnogorskog političara, uspešan BIZNISMEN, letos se OŽENIO i svadbu pravio u LUKS hotelu
Foto: Nemanja Nikolić

idealno

KO JE NOVI DEČKO MARIJE KARAN? Sin je crnogorskog političara, uspešan BIZNISMEN, letos se OŽENIO i svadbu pravio u LUKS hotelu

Stars -

Glumica Marija Karan je zajedno sa novim dečkom dočekala novu 2023. godinu u jednom beogradskom restoranu.

Naime, čovek koji je navodno osvojio Marijino srce zove se Marko i sin je crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Mlađi Gvozdenović, prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije.

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Marija Karan
foto: Printscreen

Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak Braninog sina potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom.

kurir.rs/Story

Bonus video:

00:12

Jovana Jeremić đuska na nastupu Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track