LJUBAVNA PRIČA MIRNE I ALBERTA NAĐA Ona ga PRVA POLJUBILA, prvi put se razvela zbog SKANDALA s manekenkom i brushalterom, a sad...
Foto: Privatna arhiva

turbulentna veza

LJUBAVNA PRIČA MIRNE I ALBERTA NAĐA Ona ga PRVA POLJUBILA, prvi put se razvela zbog SKANDALA s manekenkom i brushalterom, a sad...

Stars -

Mirna i Albert Nađ više nisu zajedno. Dizajnerka i nekadašnji fudbaler su se rastali krajem prošle godine nakon deset godina zajedničkog života, ekskluzivno je otkrio Kurir.

Ona je nedavno viđena u opštini Novi Beograd, gde se raspitivala o proceduri vraćanja svog devojačkog prezimena.

Albert Nađ iza sebe ima brak sa nekadašnjom suprugom Jelenom, koja ga je kasnije optuživala za nasilje u porodici. Nakon toga se oženio Mirnom Nađ, a potom su na iznenađenje mnogih odlučili da stave tačku na brak. Međutim, par je 2017. godine obnovio zavete.

Albert Nađ, Mirna Nađ
foto: Dragan Kadić

Do prvog razvoda došlo je zbog skandala fudbalera, o kojem se i te kako pričalo.

Supruga nekadašnjeg fudbalskog asa Alberta Nađa, Mirna, kreirala je donji veš i haljine, a na reviji koju je upriličila pojavio se i sportista. Mediji su brujali o njihovom sukobu koji je nastao kada je tokom jedne od prethodnih revija Mirna ugledala supruga kako manekenki skida brushalter.

Albert Nađ, Mirna nađ
foto: Kurir

- Prošli smo pakao, ali smo sada jači nego ikada. Svesna sam toga da uz moje ime ide ime mog muža, ali želim da kažem da ćete uskoro fudbalera Alberta Nađa prepoznavati po uspešnoj supruzi Mirni Nađ, tako da će sve to što je bilo da padne u vodu i svi će biti u fazonu "ko su ovi ostali?!“ - rekla je prošle godine dizajnerka za domaće medije.

Mirna je i ispričala kako je počela njihova ljubav.

- Sigurno smo se tri-četiri meseca intenzivno družili. Svakodnevno smo se družili. Bilo je sve kao da smo zajedno, a nismo. On se razveo godinu dana pre toga, ja sam izašla iz neke veze. On je rekao ne pada mi napamet opet da se ženim. Onda su počele večere i cveće. Konstantno sam nosila crne haljine. Kad smo se smuvali, posle mi je rekao ja da je mislio da sam stalno u istoj haljini - ispričala je početkom prošle godine Mirna na Kurir televiziji.

- Na kraju sam ga prva i poljubila. Ja sam preuzela prvi korak. Poštovao me je mnogo, naravno i ja njega. Plašio se, a na kraju sam ja rekla dođi ovamo. Tu noć sam prvi put obukla svetliju i to je bila bela - otkrila je Mirna Nađ.

Mirna i Albert iz braka imaju ćerku Helenu, dok fudbaler iz prvog braka ima troje dece.

Mirna Nađ
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:52

Ja sam ga prva poljubila! Mirna Nađ ispričala kako se smuvala sa suprugom Albertom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja