SKRIVENA KAMERA KOJU MU NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Žika Zana je nakon toga dobio poziv Vuka Draškovića, a imao je ŠOKANTAN zahtev!
Foto: Kurir

KURIR TV

SKRIVENA KAMERA KOJU MU NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Žika Zana je nakon toga dobio poziv Vuka Draškovića, a imao je ŠOKANTAN zahtev!

Stars -

Skrivena kamera koja je izazvala urnebesne reakcije u studiju.

Žika i Jelena Zana gostovali su u emisiji "Pusti brigu" kod Suzane Petričević u kojoj su pričali o zabavnim segemntima svoje karijere i života.

Naime, Leontine je spomenula momenat kada je Žika namestio skrivenu kameru Jeleni, a njih dvoje su ga dočarali.

Žika Zana, Jelena Zana
foto: Kurir televizija

- Ima na Jutjubu taj snimak, a ljudi i dan danas plaču od smeha kada ga vide - kratka je bila Jelena.

Nakon toga je Žika izneo zanimljivosti tog snimka.

- Meni zvoni telefon posle te skrivene kamere, odnosno emisije koju je vodio Nenad Nenadović na Pinku. Zvao me šef kabineta Vuka Draškovića i upitao da to postane himna SPO-a. Ja sam im rekao da sam se samo zezao - rekao je muzičar.

Nakon toga, Žika je oponašao taj urnebesni snimak:

01:32

SKRIVENA KAMERU KOJU MU NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Žika Zana je nakon toga dobio poziv VUKA DRAŠKOVIĆA, a imao je ŠOKANTAN zahtev!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track