TRAVELLANDOVA praznična putovanja po HIT cenama! Evropske metropole za Dan državnosti, Uskrs, Prvi maj
Foto: Promo

TRAVELLANDOVA praznična putovanja po HIT cenama! Evropske metropole za Dan državnosti, Uskrs, Prvi maj

Stars -

Praznična putovanja se jednostavno moraju unapred planirati. Kako bi na vreme obezbedili svoje mesto u hotelu i na prevozu za željenu destinaciju, potrebno je već sada razmišljati o organizaciji. Prvi korak načiti uz pomoć stručnjaka za putovanja.

Travelland
foto: Promo

U najlepše praznike svakako prema mišljenju mnogih spadaju Uskrs i Prvi maj. Boravak u nekoj evropskoj metropoli je sigurno prijatniji tokom proleća. A i teško je odupreti se svim čulima koja snažno poručuju da se baš tada što više krećete. Grešite ako mislite da je suviše rano rezervisati svoje mesto za neko od prolećnih putovanja. To ima svoje prednosti - povoljne cene paket aranžmana i to avionskim prevozom!

Travelland
foto: Promo

Prag kao magični grad mostova, katedrala i zlatnih tornjeva je jedna od destinacija iz ponude agencije “Travelland” za koju se možete odlučiti i pre proleća. Sa polaskom 16.2. za praznik Dan državnosti, paket aranžman na 3 noći sa avionskim prevozom košta 459 evra. Uskršnjih i prvomajskih polazaka ima više u ponudi, a možete se opredeliti za boravak na 3 ili 4 noćenja u Pragu po najnižoj ceni od 519 evra.

U večni grad Rim se ide tokom cele godine, i uvek je prelepo i zanimljivo. Za Dan državnosti paket aranžman od 3 noćenja sa uključenim avionskim prevozom košta 489 evra po osobi. Mesta za Uskrs i Prvi maj se mogu već sada rezervisati po najnižoj ceni od 559 evra.

Travelland
foto: Promo

Drevna i moderna Atina predstavlja opojnu mešavinu istorije i modernog načina života, a upravo ona može biti vaš najbolji izbor za praznike – Za Dan državnosti cena paketa od 349 evra, za Uskrs i Prvi maj od 399 evra.

Uzbudljiva avantura vas čeka u nekom od “temperamentnih” gradova Španije – Barselona, Madrid, Valensija. Gradovi koji svojom energijom šalju jednostavnu poruku – Život je jedan, i mi znamo kako da ga živimo!

Travelland
foto: Promo

Avionski polasci za Dan državnosti: Valensija / 12.2. / 4 noći = 599€; Barselona / 12.2. / 4 noći = 589€; Madrid / 15.2. / 3 noći = 579€

Avionski polasci za Uskrs i Prvi maj: Barselona / polasci od 13.4. do 30.4. / 3 i 4 noći = od 619€; Valensija / polasci od 13.4. do 30.4. / 3 i 4 noći = 649€; Madrid / 15.4. i 29.4. / 4 noći = 709€

Romantične duše slavile bi svakog dana, a savršena destinacija za njih je naravno Pariz. Agencija “Travelland” je za “grad svetlosti” organizovala avio polazak 16. februara. Aranžman od 4 noćenja sa smeštajem u nekom od dobro lociranih hotela sa 3* košta 609 evra. Polasci za Uskrs i Prvi maj su zakazani za 14.4; 28.4; 29.4.

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track