Travellandova praznična putovanja po HIT cenama avionskim prevozom! Evropske metropole za Dan državnosti
Foto: Promo

Travellandova praznična putovanja po HIT cenama avionskim prevozom! Evropske metropole za Dan državnosti

Stars -

Praznična putovanja se jednostavno moraju unapred planirati. Kako bi na vreme obezbedili svoje mesto u hotelu i na prevozu za željenu destinaciju, potrebno je već sada razmišljati o organizaciji. Prvi korak načinite uz pomoć stručnjaka za putovanja.

U februaru se do sada obavezno putovalo posebno za praznik Dan državnosti. Tada su obično dva dana neradna - 15. i 16.2. Produžite vikend i posetite neko sjajno mesto koje ste dugo priželjkivali. Agencija “Travelland” ne odustaje od tradicije dobrih putovanja za praznike. Izdvojili smo najatraktivnije destinacije iz ponude.

Putovanje u najveći grad Turske nalazi se na vrhu liste želja svih ljubitelja putovanja. Savršen spoj istoka i zapada pronalazite samo u Istanbulu. Zbog svoje posebnosti ali i cenovne pristupačnosti omiljen je grad srpskih turista – od 339 evra na 3 noćenja za polaske: 14.2; 15.2; 16.2.

Travelland
foto: Promo

Drevna i moderna Atina predstavlja opojnu mešavinu istorije i modernog načina života, a upravo ona može biti vaš najbolji izbor za praznike – Za Dan državnosti cena paketa od 349 evra, na 3 ili 4 noćenja.

Prag kao magični grad mostova, katedrala i zlatnih tornjeva, jedna je od destinacija za koju je organizovan polazak 16.2.- Paket aranžman na 3 noći sa avionskim prevozom košta 459 evra.

U večni grad Rim se ide tokom cele godine, i uvek je prelepo i zanimljivo. Za Dan državnosti paket aranžman od 3 noćenja sa uključenim avionskim prevozom košta 489 evra po osobi.

Uzbudljiva avantura vas čeka u nekom od “temperamentnih” gradova Španije – Barselona, Madrid, Valensija. Gradovi koji svojom energijom šalju jednostavnu poruku – Život je jedan, i mi znamo kako da ga živimo!

Travelland
foto: Promo

Avionski polasci za Dan državnosti: Valensija / 12.2. / 4 noći = 599€; Barselona / 12.2. / 4 noći = 589€; Barselona i Madrid / 12.2. / 6 noći = 879€; Madrid / 15.2. / 3 noći = 599€

Romantične duše slavile bi svakog dana, a savršena destinacija za njih je naravno Pariz. Agencija “Travelland” je za “grad svetlosti” organizovala avio polazak 16. februara. Aranžman od 4 noćenja sa smeštajem u nekom od dobro lociranih hotela sa 3* košta 609 evra.

Isključivo avionom posetite i upoznajte jedan od najtoplijih glavnih gradova i najzapadniju prestonicu Evrope – LISABON. Sagrađen na sedam brežuljaka i čuven po vijugavim, kaldrmisanim ulicama i usponima, raznobojnim građevinama, žutim tramvajima i crvenog visećeg mosta preko reke Težo, Lisabon je poznat i kao evropski San Francisko. Pa. kako mu onda odoleti! Cena aranžmana za termin 14.2-19.2. je 669 evra za 5 noćenja.

Travelland
foto: Promo

U potrazi za suncem i prijatnim odmorom tokom zimskog perioda, Malta je destinacija koja se toplo preporučuje upravo za mesec februar. Ova mala i gusto naseljena ostrvska država na jugu Evrope spoj je mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom. Ukoliko rezervišete svoje mesto za polazak 13.2. ili 17.2. uz celokupnu uplatu, ostvarujete dodatnih 5% popusta na cenu paket aranžmana od 3 ili 4 noćenja (u ponudi su hoteli sa 3*, 4*, 5* po ceni od 319 evra po osobi).

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track