ŠOK! HASAN DUDIĆ U EMISIJI UŽIVO, IZJAVIO LJUBAV SPISATELJICI: Kao lutka si, zaljubljen sam u tebe, napisao sam ti i pesmu (VIDEO)
Foto: Kurir TV

KURIR TV

ŠOK! HASAN DUDIĆ U EMISIJI UŽIVO, IZJAVIO LJUBAV SPISATELJICI: Kao lutka si, zaljubljen sam u tebe, napisao sam ti i pesmu (VIDEO)

Stars -

Spisateljica Jasmina Ana i pevač Hasan Dudić gostovali su kod Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije.

Naime, oni su pre skoro 13. godina zajedno bili u trećoj sezoni rijalitija Farma. Ono što je tada najveću pažnju izazvalo u rijalitiju, bila je pevačica Zlata Petrović sa dva bivša supruga, Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom.

Voditelja je interesovalo kakve uspomene gosti nose iz rijalitija.

- Odlične uspomene. Bilo je naporno ta 3 i po meseca, ali probao si nešto novo. To je iskustvo jedne psihološke igre. Tako da ja nosim lepe uspomene - rekla je spisateljica.

Jasmina Ana
foto: Kurir televizija

Potom je i pevač dao svoje mišljenje na koje su svi ostali bez teksta.

- Ja takođe nosim lepe uspomene, posebno sa njom. Ne zato što je tu. Ona je takav drugar bila i hvala joj. Zna ona da ja volim da se šalim, ali ja jesam bio zaljubljen u nju i još uvek sam. To stoji, majke mi. Mada kao čovek i drug ona je trčala bratski da mi košulju opere. Dok moja bivša žena koju sam stvorio, neće ni da mrdne, boli je briga. A za nju sam skakao da bi se tukao - rekao je pevač.

Hasan Dudić
foto: Kurir Televizija

- Zlata je rekla da je više volela tebe od Peje - dodala je spisateljica.

- Pa čekaj i ja bi voleo na njenom mestu. Šta bi bilo da nije Hasana. Tako da i ja spominjem mog kompozitora Iliju Spasojevića, Budimira Jovanovića i Šabana Šaulića. Sve ljude koji su mi valjali. Tu si veliki čovek kada spomeneš ljude koji su ti dali priliku da se dokažeš i ko te je naučio da budeš takav. Ja nju poštujem, ona je majka mog sina i imamo unuke. Ali malo je to njeno nehumano - naveo je pevač.

Voditelj je potom upitao Hasana da li su se simpatije prema Jasmini Ani rodile pre rijalitija ili tokom njega.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

- Čim sam je spazio ja sam je video. Čim je ušla u rijaliti rodile su se simpatije. Dao sam joj ime Karolina. Posvetio sam joj i pesmu. Danas nas ne izdaje ništa. Ko se predao taj je gotov. Ja i ti se ne predajemo. Vidiš kakva si ko glumica, kao lutka. Nju poštujem do kraja života - rekao je pevač.

05:59

ŠOK! HASAN DUDIĆ U EMISIJI UŽIVO IZJAVIO LJUBAV SPISATELJICI: Kao lutka si, zaljubljen sam u tebe, napisao sam ti i pesmu

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track