MARIJA KILIBARDA O LJUBAVI S BRANISLAVOM VUČELIĆEM: Voditeljka otkrila DETALJE veze sa bogatim BIZNISMENOM, svi u ŠOKU zbog ovog
Foto: Printscreen, Shutterstock, Damir Dervišagić

MARIJA KILIBARDA O LJUBAVI S BRANISLAVOM VUČELIĆEM: Voditeljka otkrila DETALJE veze sa bogatim BIZNISMENOM, svi u ŠOKU zbog ovog

Stars -

Voditeljka Marija Kilibarda uživa u ljubavi s Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića. Ipak, lepa voditeljka se ne eksponira previše sa svojim emotivnim partnerom, već uživaju u privatnosti, a sada je priznala šta on sve čini za nju.

Marija, koja je u javnosti, veoma retko viđena sa svojim izabraniikom, tvrdi da i te kako izlaze, ali ne na velika javna okupljanja.

Marija Kilibarda
foto: Printscreen/Instagram

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila je voditeljka i dodala da je Bane veliki kritičar kada je u pitanju njen privatan biznis.

- Ne podilazi mi nikada, dobar je kritičar. Neće da me skine sa dnevnog reda, veoma se unese i investira, znači mi jer je posvećen meni - dodaje Marija.

Voditeljka se, osim izlazaka, dotakla i odnosa prema alkoholu, te je Marija priznala da ponekad popije, ali da je umerena u tome.

Marija Kilibarda
foto: Printscreen/Instagram

- Imam mnogo omiljenih pića. Prvo mesto je voda, svakako. Viski mi je drugo omiljeno piće. Nisam neko ko ne voli alkohol, mislim da ga fino i umereno konzumiram, nismo više klinci, da piješ puno, da mešaš svašta. Okružena sam ljudima koji obožavaju da degustiraju pića uz hranu - istakla je Marija.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

07:11

BURNA ATMOSFERA U PROGRAMU UŽIVO: Gosti ušli u raspravu zbog pregovora u Crnoj Gori! VODITELJKA OSTALA U ČUDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track