VODITELJKA SLAGALICE OGLASILA SE POSLE OPERACIJE RUKE Na skijanju poslomila OBE, a sad otkrila kako funkcioniše posle NEZGODE
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

VODITELJKA SLAGALICE OGLASILA SE POSLE OPERACIJE RUKE Na skijanju poslomila OBE, a sad otkrila kako funkcioniše posle NEZGODE

Stars -

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković pre nedelju dana operisla je ruke. Ona je na skijanju polomila obe ruke, ali je morala da, pošto su joj u Italiji stavili gips, na Ortopetskoj klinici Banjica na operaciju jedne ruke.

Iako se dosta spekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na skijanju, kao i o neverici da je polomila obe ruke, ona se sada oglasila i potvrdila informaciju.

Kristina Radenković
foto: Printscreen Instagram

Voditeljka je u opisu fotografije na Instagramu na kojoj je njena ćerka, koja imitira popualrnu Sredu iz serijala "Porodica Adams", napisala da su joj obe ruke u gipsu:

- Ne znam da li imitira Sredu ili mamu sa gipsevima? - zapitala se Kristina koja je ujedno dala i potvrdu o pisanjima da je pomolila ruke.

Podsetimo, Radenkovićeva je na skijanju polomila ruke, a zbog propusta tamošnjih lekara hitno je dovezena u Beograd gde joj je u Institutu za ortopediju na Banjici urađena operacija. Voditeljki je jedna ruka operisana, ali su obe ruke u gipsu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track