KUMOVALA JK NA VENČANJU S KARIĆEM, UBILI JOJ VERENIKA Manekenka se udala za biznismena i nestala! Ovako danas izgleda IVANA KUKRIĆ

povukla se iz javnosti

KUMOVALA JK NA VENČANJU S KARIĆEM, UBILI JOJ VERENIKA Manekenka se udala za biznismena i nestala! Ovako danas izgleda IVANA KUKRIĆ

Stars -

Ivana Kukrić nekada je bila jedna od najuspešnijih i najlepših srpskih manekenki. Radila je brojne revije, često je bila na stranicama magazina, ali i tabloida, naročito nakon što je kumovala na venčanju Jelene Karleuše s prvim suprugom Bojanom Karićem.

Ivana Kukrić, Jelena Karleuša
foto: Profimedia, Dragana Udovičić

Njih dve su odrasle zajedno i bile su bliske. Zato nikoga nije iznenadilo što se JK tada olučila da baš Ivana stoji pored nje dok izgovara sudbonosno "da". Ipak, nakn Karleušinog razvoda sa članom najbogatije srpke porodice, i putevi kuma su se razdvojioli.

Njih dve više nisu bile toliko bliske, a pričalo se da su se toliko udaljile da su izgubile svaki kontakt. U prilog tim pričama išloje i to što Kukrićke nije bilo na Karleušinom drugom venčanju kada se udavala za fudbalera Duška Tošića. Tada joj je kumovao dizajner Darko Kostić.

Ivana Kukrić
foto: Instagram/ivanakukric

Četrdesetdvogodišnja Ivana se modelingom ozbiljno bavila. Radila je u Italiji, a onda se preselila u Ameriku. Sarađivala je sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i modnim kućama, a čak je i "pozajmila" oči Hale Beri u reklami za maskaru. Ovde je pamte kao manekenku iz spota za pesmu "Zločin i kazna" Zdravka Čolića.

Takođe, osim po kumstvu i odnosu sa JK i svojim manekenkim uspesima, Kukrićka je bila interesantna javnosti i zbog njenog ljubavnog života. Bila je verena s Dragojem Trišićem, koji je ubijen ispred njegove zgrade u Žarkovu.

1 / 6 Foto: Instagram/ivanakukric

Nešto više od četiri godine Ivana je u braku s crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, s kojim ima ćerku. Porodica živi u Los Anđelesu, ali, sudeći prema njenim fotografijama na Instagramu, redovno dolaze u Crnu Goru.

Kurir.rs/Nova.rs

Bonus video:

03:14

NAZIVAJU SE MOJIM KOLEGAMA, ALI SU AMATERI! Jelena Karleuša dala savet o popularnosti, OTKRILA SVOJ HONORAR ZA NOVU GODINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track