SEKA ZA PATIKE I TAŠNU DALA 3.800 EVRA! Aleksićeva blista u opuštenom izdanju! Široka jakna i lice bez šminke!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

paparaco na aerodromu

SEKA ZA PATIKE I TAŠNU DALA 3.800 EVRA! Aleksićeva blista u opuštenom izdanju! Široka jakna i lice bez šminke!

Stars -

Seka Aleksić van scene često je u opuštenom izdanju, pa smo je takvu zatekli i na beogradskom aerodromu. Pevačica i voditeljka kulinarskog šoua "Majke i snajke" na Kurir televiziji vratila se s nastupa u Nemačkoj.

S njom su bili i njen suprug Veljko Piljikić i art direktor Stanislav Zakić, koji je pre nekoliko meseci bacio Seku na strog režim ishrane.Promena je urodila plodom, pa Seka izgleda odlično, što su prokomentarisali svi koji su je videli.

Seka Aleksić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je na sebi imala sivu široku jaknu i farmerke, nosila je patike poznatog svetskog brenda koje koštaju 1.100 evra, a sve je upotpunila tašnom od 2.700 evra.

Na licu nije imala ni trunku šminke, a umorne oči od neprospavane noći prekrila je crnim naočarima. I pored toga jasno se vidi da Aleksićeva blista, a ni dobro raspoloženje je nije napustilo.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona se pravo s aerodroma uputila svojoj kući gde su je čekali sinovi, a nakon kratkog predaha vrati'e se obavezama, među kojima je i privođenju kraja priprema za koncert koji je zakazala u Užicu za 8. mart, kao i nova sezona emisije "Majke i snajke", koja startuje u ponedeljak.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:04

SEKA ALEKSIĆ POTPUNO PONIZILA JOVANU JEREMIĆ! Potom oplela po Zvezdama Granda: OVO IM ZAMERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track