NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO? Pevačica na festivalu stavila tačku na ovaj odnos (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO? Pevačica na festivalu stavila tačku na ovaj odnos (VIDEO)

Stars -

Nevena Božović važi za osobu koja voli festivale, samim tim se posebno raduje festivalu "Skale" u Herceg Novom.

- Radujem se festivalima, to je nešto što jako volim, a na njima nastupam od svoje osme godine. Festivali stvaraju nova imena i profilišu muzičku scenu, pa se nadam da će tako biti i ove godine - rekla je pevačica.

Nevena Božović
foto: Printscreen

Nakon toga, otkrila je da li bi snimila duet sa Sarom Jo. Podestimo, njih dve su bile u finalu muzičkog programa "Prvi glas Srbije" svojevremeno.

- Naravno da bih snimila duet. Već imamo trio, imamo zajedničku smenu - rekla je pevačica, pa je odala u kakvim je odnosima sa Sarom Jo:

- Ne volim da komentarišem nešto što vuče naslove koji nisu istiniti. Samim tim bih zaobišla pitanje o našem odnosu. Sve je u najboljem redu.

Celokupan prilog, ali i izjave od Nevene Božović možete pogledati u sledećem videu:

01:35

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO! Pevačica na Skale festivalu STAVILA TAČKU JEDOM ZA SVAGDA!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track