POPOVIĆ JE DUGO KRIO OVU TAJNU! Saša otkrio zbog KOGA je Marija ostala u žiriju Zvezdi Granda: Mi smo kao igrana serija!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

konačno progovorio

POPOVIĆ JE DUGO KRIO OVU TAJNU! Saša otkrio zbog KOGA je Marija ostala u žiriju Zvezdi Granda: Mi smo kao igrana serija!

Stars -

Muzički šou "Zvezde Granda" godinama se već emituje na malim ekranima a svako od članova žirija ostavio je svoj pečat u ovom takmičenju.

Zvezde Granda
foto: Promo

Pevačica Marija Šerifović smatra da je publika kroz šou mogla da je upozna u pravom svetlu.

- Sigurno da sam dala neki svoj doprinos i pečat u „Zvezdama Granda“ i ono što je negde najznačajnije, ljudi su sa mojih dvadeset i devet godina tada konačno upoznali pravu Mariju Šerifović - kazala je Marija.

Marija Šerifović
foto: Printscreen Amidži šou

Odabir Saše Popovića pokazao se kao nepogrešiv, a estradni mag rešio je da otkrije sve detalje Marinog dolaska u „Zvezde Granda“.

- Marija je došla tu te prve godine, bila je to 2015/16 i sad ide sledeća i Mara kaže meni „Ja mislim da je ova jedna sezona dovoljna, razmisliću za sledeću sezonu“. Kažem ja šta ćeš razmisliti, a pazi, već na kraju sezone, puna Zetra, dvadeset hiljada ljudi, puna arena u Zenici. I već kad smo završili sezonu i treba da se dogovorimo za dalje, a Marija kaže „Dobro još godinu dana, ali samo još godinu!“ Mislio sam tada u sebi ma ostaćeš ti još koju i još koju i vidi prošla ta godina i ona kaže „Dosta je“. Naravno onda je bilo „Neka ti bude, zbog tebe ću da ostanem još jednu godinu“, pa je to bila treća, pa peta, pa šesta i završiće se…- objašnjavao je Saša, a Marija je pokušala da ga prekine.

Saša Popović
foto: Printscreen

- Ma nemoj ništa da govoriš! Nemoj ništa da govoriš Maro moja- rekao je Saša i nasmejao bukvalno ceo studio, a Mara mu je sa osmehom odmah pružila ruku.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Ma mi smo igrana serija, ja ne znam šta smo mi! Ne Bolji život, luđi život - našalila se Šerifovićeva.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track