SEVERINA PROSLAVILA 11. ROĐENDAN SINU! Pevačica priredila gala žurku na Maldivima, a imala je DUPLI povod za SLAVLJE
Foto: Printscreen/Instagram

fešta

SEVERINA PROSLAVILA 11. ROĐENDAN SINU! Pevačica priredila gala žurku na Maldivima, a imala je DUPLI povod za SLAVLJE

Stars -

Pevačica Severina proslavila je sinu Aleksandru 11. rođendan, a rođendan je bio i njenom menadžeru Tomici. Ovo dvostruko slavlje Severina je priredila, kako sama kaže, svojim najdražim muškarcima, a za mesto proslave odabrala je egzotičnu destinaciju - Maldive.

- Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima – napisala je pevačica u opisu videa na kojem njen sin i menadžer duvaju svećice na torti.

Pevačica je inače dobila sina Aleksandra u neformalnom braku sa Milanom Popovićem.

Krah emotivne veze između Severine i Milana doveo je do sudskih postupaka i dugogodišnje borbe za starateljstvom, a pevačica je svojevremeno izjavila kako najviše uživa u vremenu koje provodi sa Aleksandrom.

Severina
foto: Printscreen/Instagram

- Kada se ugase svetla, društvene mreže, blicevi aparata, i zatvore vrata mog stana najviše uživam u treptajima mog sina dok mi prepričava svoja otkrića u svetu. Predivan je, stalno me propituje kada će postati tinejdžer i “vidi li se već to“. Vozimo zajedno bicikl, gledamo serije, nosimo majice omiljenih likova - rekla je pevačica u jednom intervjuu.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track