ROKER KOJI JE IZLEČIO IZDANO SRCE! Danijela prvi put o novom dečku KRIMI-INSPEKTORU, evo čime je OSVOJIO! Ni nalik Petru Grašu
Foto: Printscreen

ROKER KOJI JE IZLEČIO IZDANO SRCE! Danijela prvi put o novom dečku KRIMI-INSPEKTORU, evo čime je OSVOJIO! Ni nalik Petru Grašu

Stars -

Danijela Martinović (51) poslednjih meseci ne skida osmeh s lica. Oni koji je poznaju kažu da posebno blista, a razlog tome nova je ljubav u njenom životu, koju je pronašla nakon 24 godine, nakon što je prekinula sa Petrom Grašom (46) 2021.

Danijela poslednjih meseci je u vezi zagrebačkog krimi-inspektora Josipa Plavića (49), kojeg je upoznala kad je policiji prijavila krađu identiteta na internetu, a on je slučaj uspešno rešio. Ubrzo su razgovarajući shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog te se rodila i ljubav.

- Josip ne vozi motocikl već duži niz godina. Rok je njegov način života, a njegov izgled njemu je nešto sasvim prirodno, a i mislim da mu dobro stoji. Kvad vozi jer voli prirodu. Oboje volimo pustolovine kvadom. Ipak, priuštio mi je jednu vožnju na motoru, ali bez previše adrenalina. Više onako, turistički. Oprezan je.

Josip iz braka ima ćerku koju je Danijela upoznala i odlično se slažu.

- Josipova ćerka je jedna divna devojka koja studira likovnu umetnost i grafički dizajn u inostranstvu. Talentovana je i verujem da je pred njom međunarodna karijera.

- I Josip i ja smemo se od trenutka kad smo se upoznali. Ni on ni ja nismo očekivali Amorove strelice, pogodile su nas iz zasede - priznala je pevačica.

Podsetimo, Danijela je nakon 24 godine veze sa pevačem Petrom Grašom stavila tačnu na njihovu ljubav, a on je svoju sreću pronašao pored ćerke svog prijatalja Tončija Hujića, Hanom Hujić.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track