POTRESAN POSLEDNJI SNIMAK ZVEZDE GRANDA: Snimao se iz kola pre pogibije, stihovi kao da su SLUTILI KRAJ: Milion suza, a ja jedan
Foto: Printscreen

tuga

POTRESAN POSLEDNJI SNIMAK ZVEZDE GRANDA: Snimao se iz kola pre pogibije, stihovi kao da su SLUTILI KRAJ: Milion suza, a ja jedan

Stars -

Pevač Zvezda Granda Nemanja Vuković (22) poginuo je u ponedeljan naveče na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje kada je na njega naleteo autobus.

Nesrećni mladić je na svom Instagram storiju neposredno pred smrt objavio snimak navodno pred samu nesreću. Nemanja je slušao Džeja i pesmu "Živote ženo bez morala". Stihovi kao da su slutili tragediju: Milion suza, a ja jedan, dok grlim tamu, pitam se da li je život toga vredan..."

Nemanja Vuković
foto: Printscreen

- Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke " volksvagen" dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu - obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučaje.

00:14

Poslednji snimak iz auto Zvezde Granda pre nego što je poginuo

Nemanja je iz Foče, takmičio se u ''Zvezdama Granda'' sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja