ANA ĆURČIĆ PRAVO IZ ZADRUGE ODLAZI NA KLINIKU NA LEČENJE?! Stručnjaci će danonoćno raditi s njom, sve DETALJE otkrila kuma!
Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

ANA ĆURČIĆ PRAVO IZ ZADRUGE ODLAZI NA KLINIKU NA LEČENJE?! Stručnjaci će danonoćno raditi s njom, sve DETALJE otkrila kuma!

Stars -

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić otkriva istinu o obećanju koje joj je dala pre ulaska u Zadrugu 6!

Zadrugarka Ana Ćurčić izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je odlučila da se upusti u avanturu zvanu "Zadruga 6" i suoči se sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa Anđelom Đuričić.

Tokom njihovih rasprava, Ana i Zvezdan su izneli sav prljav veš koji se dešavao u njihovom odnosu, a između ostalog i nasilje, kako je Ćurčićeva ispričala, koje je pretrpela od njega, dok je bio van rijalitija.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Kako prenose mediji, Ana je dala obećanje kumi Mileni Kačavendi da će nakon rijalitija otići na jednu privatnu kliniku, gde će raditi sa psiholozima na rešavanju njenog straha i unutrašnjih bolova, koje je pretrpela kako pre ulaska i suočavanja sa Zvezdanom, tako i pre toga što je zadobila.

Kuma Milena je u emisiji "Estradno savetovalište", ispričala mnoge detalje o Zvezdanu, o kojima do sada nije pričala.

- Ana je meni dala obećanje da će nakon Zadruge otići na kliniku, kako bi rešila sve strahove koje ima zbog Zvezdana - ispričala je Milena.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja