OVO JE ROĐENA SESTRA LEPE BRENE! U Zagrebu se pojavile zajedno, a ovaj detalj je sve ŠOKIRAO!
Foto: Ana Paunković

ODUVEK SU BILE JAKO BLISKE

OVO JE ROĐENA SESTRA LEPE BRENE! U Zagrebu se pojavile zajedno, a ovaj detalj je sve ŠOKIRAO!

Stars -

Lepa Brena je sinoć u zagrebačkom pozorištu Kerempuh, gde se održala premijera predstave Lepa Brena Project, uživala u društvu bivšeg hrvatskog predsednika Stipe Mesića, ali i svoje voljene sestre Fakete, koju je javnost retko kad imala prilike videti.

Lepa Brena
foto: Printscreen YT, Printskrin/Instagram

Faketa Stojanović, naime, sa svojom porodicom, suprugom Zoranom i dve ćerke, već godinama živi u Kanadi. Sestre su oduvek bile i ostale bliske, a Brena je svojevremeno otkrila kako je sestra Faketa počela pevati pre nje.

Lepa Brena
foto: Kurir

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji, jednako kao i brata i sestru, usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo, ustvari, najviše uživale pevajući - rekla je Brena i dodala:

- Sestra Faketa je tako počela pevati prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a tek onda ja. I to pod uticajem profesorke muzičkog Radmile Ćorović. Faketa i ja smo odrasle slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog, Beogradskog proleća... - ispričala je slavna pevačica.

Brenin i Faketin brat Faruk se, štaviše, pre nekoliko godina pojavio u takmičenju "Nikad nije kasno", dok mu je sestra Brena mu je bila velika podrška.

Regionalni mediji su pisali pre dve godine o velikom uzbuđenju na koncertu Lepe Brene u Crvenki, na kom se nakon 28 godina, pojavila njena sestra Faketa i ali i zet Zoran.

Publika je sa ovacijama dočekala Faketu, kad ju je Brena pozvala na scenu i predstavila. Faketa Stojanović je i sinoć uživala u Zagrebu. Nije skidala osmeh sa lica i ponosno je pozirala fotoreporterima uz svoju slavnu sestru.

Lepa Brena, Sava Centar
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/SlobodnaDalmacija

Bonus video:

01:37:29

SCENIRANJE 26.02.2023. LJUBOMIR BANDOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track