BAJKOVITO VESELJE U DOMU ROKVIĆA! Bojana i Nikola podelili najlepše vesti, dečica zbog iznenađenja nikad SREĆNIJA!
Foto: Nemanja Nikolić

PRELEPO

BAJKOVITO VESELJE U DOMU ROKVIĆA! Bojana i Nikola podelili najlepše vesti, dečica zbog iznenađenja nikad SREĆNIJA!

Stars -

Nakon što je sin Nikole Rokvića i Bojane Barović Simeon pre četiri godine došao na svet brojni fanovi supružnika poverovali su će na broju dva, kada je reč o potomstvu, oni stati.

Nikola Rokvić
foto: Instagram

Vrlo brzo manekenka i pevač demantovali su sva nagađanja i javnost obavestili da je na putu i peti član njihove divne porodice.

Rođenje devojčice Angeline krajem januara ove godine ispunilo je srca ponosnih roditelja, koji su malenu mezimicu odmah predstavili javnosti putem društvenih mreža, gde i inače bez mnogo zadrške dele svoje intimne trenutke.

Bojana je daleko više od Nikole aktivna na Instagramu, reklo bi se i da je vrlo uticajna. Sa damama koje drže do sebe i majkama poput nje same ona svakodnevno deli savete po pitanju kozmetike i ishrane za njih i bebe. Sa željom da još jednu lepu vest podeli sa pratiteljkama ona je juče objavila nove vesti koje prate predivne fotografije, a reč je o slikama sa rođendana njenog mezimca Simeona.

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović napunio je juče 4. godine što su ponosni roditelji obeležili raskošnom proslavom u igraonici. Dekoracija po uzoru na mališanove omiljene crtane likove, baloni, konfetče, vatromet, svećice, pokloni... rođendansko slavlje učinili su još lepšim, a koliko je zaista sve bilo besprekorno najbolje govori osmeh slavljenika i njegove starije setre Leone.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:23

Nikola Rokvić emotivnim video čestitao bratu rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track