PUTUJTE ZA USKRS I PRVI MAJ U EVROPSKE METROPOLE! Travellandovi prolećni aranžmani po HIT cenama
Foto: Promo

PUTUJTE ZA USKRS I PRVI MAJ U EVROPSKE METROPOLE! Travellandovi prolećni aranžmani po HIT cenama

Stars -

Kuda putovati tokom proleća? A putovaće se puno, posebno za vreme predstojećih praznika kada će mnogi “spojiti” vikend sa neradnim danima. Ovo su naši predlozi turističkih aranžmana po najpovoljnijim cenama.

Prema mišljenju mnogih, najprijatniji period za putovanja je upravo proleće, koje samo što nije stiglo. Tada se najčešče koriste neradni dani povodom praznika Uskrs i Dan rada. Turističke agencije znaju kakva je tada potražnja i zato se trude da ponude što širi izbor organizovanih putovanja. Agencija “Travelland” već godinama za svoje putnike organizuje autobuske i avionske aranžmane u evropske metropole kojima je teško odoleti. Neke od njih je moguće posetiti samo za vreme uskršnjih i prvomajski praznika, te ne treba propustiti jedinstvenu priliku. Izdvajamo neke od zanimljivijih.

Barselona i Valensija - Ovi “temperamentni” gradovi Španije svojom energijom šalju poruku: “Život je jedan, i mi znamo kako da ga živimo!”

Za Barselonu postoji nekoliko avionskih polazak sa 3 i 4 noćenja u vreme praznika: 13.4; 14.4; 16,4; 27.4; 28.4; 30.4; 1.5. Najniža cena paket aranžmana je 549 evra. Direktnih letova za Valensiju takođe ima i to: 13.4; 16.4; 20.4; 27.4; 30.4. na 3 i 4 noćenja, a po najnižoj cenu od 599 evra.

Travelland
foto: Promo

Glavni grad Češke - PRAG, „zlatni grad" ili kako ga još nazivaju „grad stotinu tornjeva", može biti savršeno mesto u kojem ćete proslaviti omiljene praznike. Avionski polasci su zakazani za 14.4; 28.4; 1.5. po ceni od 519 evra (aranžman na 3 ili 4 noćenja). Neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja, Berlin može biti vaš izbor. Direktnim avio prevozom sa polaskom 29.4, paket aranžman na 4 noćenja košta 669 evra. Iz Beograda kreće sa vama i turistički vodič koji vam je na raspolaganju tokom boravka u Berlinu.

Travelland
foto: Promo

Grčka i Turska pozivaju srpske turiste u svoje gradove za praznike. U Solun se može takođe avionom po ceni od 375 evra (14.4. i 28.4.), dok je cena za Istanbul 369 evra (aranžman na 3 i 4 noćenja, više polazaka za Uskrs i Dan rada). U kombinaciji sa Istanbulom, čarobna Kapadokija je savršena destinacija za proleće – Specijalna ponuda od 679 evra sa polascima 13.4. i 27.4.

Kako vam zvuči Uskrs na Malti? Uzbudljivo svakako. I ne samo za Uskrs, agencija “Travelland” ima polaske već od 29.3. i 5.4. po najnižoj ceni od 439 evra. Ponuda je specijalna zato što ostvarujete dodatnih 5% popusta ukoliko aranžman rezervišete do 25.3.

Travelland
foto: Promo

Jedna od najinteresantnijih organizovanih tura je ona koja uključuje Porto i Lisabon. Za ovakvu avanturu treba izdvojiti 8 dana. Uz pratnju profesionalnog vodiča koji će vam olakšati upoznavanje gradova, avionski aranžman sa polaskom 27.4. na 7 noćenja košta 979 evra.

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja