KAMIN, MERMERNE STEPENICE, SAVRŠENA DEKORACIJA: Pogledajte vilu porodice Đoković, bajkoviti kadrovi ostavljaju sve bez daha
Foto: Printscreen/Instagram, Nenad Kostić

u ovakvom luksuzu upriličili slavlje

KAMIN, MERMERNE STEPENICE, SAVRŠENA DEKORACIJA: Pogledajte vilu porodice Đoković, bajkoviti kadrovi ostavljaju sve bez daha

Stars -

Porodica Đoković dobila je najlepšu moguću vest u toku dana, pošto je najmlađi od trojice braće Đorđe Đoković postao otac. Tim povodom upriličili su veliko slavlje, a kadrovi iz luksuzne vile ostavljaju sve bez daha.

Porodica Đoković uveliko slavi Aleksandrovo veselje u Rumi, a na društvenim mrežama su isplivale fotografije koje pokazuje i kako su ukrasili porodični dom u Vojvodini.

Saška Veselinov, Novak Đoković, Dijana Đoković, Srđan Đoković
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Naime, čuveni teniser Novak Đoković je, uz pomoć svoje porodice, u selu Pavlovci u Vojvodini svojevremeno napravio vilu, koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, dok ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Đokovićeva oaza mira smeštana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Porodici Đoković bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti.

Pored glamuroznog bazena nalazi se bela dekoracija, stolovi sa belim stolnjacima, palme, kao i baloni u bojama naše zastave.

Đorđe Đoković, Porodica Đoković
foto: Printscreen/Instagram, Beta/Marko Metlas, Nenad Kostić

Unutrašnost vile odiše neverovatnim lukuzom, pa se može videti kamin veoma zaniljivog dizajna, ali i mermerne stepenice.

Inače, na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na jezeru.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u galeriji.

Kurir.rs

Bonus video:

04:59

Đorđe Đoković o Sarbia openu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track