Najnovije vesti

"NAŠA BAJKA TRAJE 23 GODINE" Suzana Jovanović otkrila kako ju je osvojio Saša Popović pa progovorila o GOLGOTI iz prošlosti!
Foto: Kurir televizija

"hvala ti bože što si mi u život poslao sašu"

"NAŠA BAJKA TRAJE 23 GODINE" Suzana Jovanović otkrila kako ju je osvojio Saša Popović pa progovorila o GOLGOTI iz prošlosti!

Stars

Suzana Jovanović duže od dve decenije uživa u skladnoj ljubavnoj priči sa Sašom Popovićem. Ipak, nije uvek bilo lako.

Suzana Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Kako je pevačica nedavno otkrila, prvi brak u koji je ušla veoma mlada mnogo ju je koštao. Osuda okoline, pogledi puni prezira... Na sreću, iz te priče uspela je da izađe kao pobednik i sinu Danijelu obezbedi lepo detinjstvo i dobro vaspitanje.

− Najlepše iz tog perioda je moj sin Danijel na koga sam jako ponosna. Ponosna sam i na sebe jer sam taj težak i vrlo loš period uspela da izguram na svojim plećima. Roditelji su mi mnogo pomogli da sina odgojim i vaspitam. U mladim godinama požurila sam da se udam i ne kajem se samo zbog Danijela – ispričala je Suzana.

Suzana Jovanović
foto: Kurir televizija

Posle razvoda od prvog supruga, harmonikaša Radeta Zdravkovića, Suzana se vratila kod roditelja, a onda je sudbina umešala prste i u pevačicin život dovela Sašu Popovića.

− Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju. Prvo su me osuđivali što sam se mlada udala, a onda što sam se mlada razvela. Teško sam sve to podnosila. Sreća da su me roditelji podržali – ispričala je Suzana.

Suzana Jovanović
foto: Ana Paunković

‒ Bože, hvala ti što si mi u život poslao Sašu Popovića, nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da se smesta iz iznajmljenog stana sa Danijelom preselim u njegovu kuću. Preselili smo se kod Saleta i sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje 23 godine.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

Suzana se dotakla i prvog susreta sa Sašom, pa otkrila šta je to što mu se kod nje najviše svidelo.

− Rekao mi je da su mu se jako dopale moje oči i osmeh. Da je osetio da sam plemenita, da sam dobra osoba i dobra majka. Svaki put kada me je video ja sam bila nasmejana i raspoložena. Nikada nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikada nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zid, isplačem se i teram dalje ‒ zaključila je supruga Saše Popovića.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

08:22

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja