PLAKAO ZA DEVOJKOM U RIJALITIJU, OPTUŽIVALI GA DA VOLI STARIJE DOBROSTOJEĆE Marko kaskader pokazao izabranicu pa najavio VENČANJE!
Foto: Printscreen Pink

ZAPUŠIO IM USTA

PLAKAO ZA DEVOJKOM U RIJALITIJU, OPTUŽIVALI GA DA VOLI STARIJE DOBROSTOJEĆE Marko kaskader pokazao izabranicu pa najavio VENČANJE!

Stars -

Marko Milovanović, od kako je postao učesnik rijalitija Zadruga, plakao je i patio za devojkom koju je ostavio napolju.

U više navrata je pričao o njoj, a more suza koje je isplakao zbog ljubavi koja mu nedostaje postalo je najviralniji klip na društvenim mrežama u poslednje vreme.

Ipak mnogi nisu verovali u njegovu ljubav, a brojni učesnici takođe su optužili zgodnog kaskadera da je slab na starije, dobrostojeće žene.

On je nedavno zašao sa imanja, a sada je sve iznenadio odlukom da se oženi sa svojom izabranicom, Zoranom Pavlović.

Marko Milovanović
foto: Printscreen Pink

- Evo je, ona postoji! Pre nego sam ušao ljubav je bila jaka, a kada sam tamo ušao, shvatio sam da je mnogo volim. Sada je najjače - rekao je on.

Njih dvoje su se složili da im je bilo izuzetno teško da se odvoje, ali, kao što su dodali, sve je rezultiralo još jačim vezivanjem.

- Imao sam zebnju šta će biti, da li će se ohladiti. Ja sam kasnije saznao da je bila loše fizički zbog mene... - dodao je Milovanović.

Marko Milovanović
foto: PrintScreen

Zorana je otkrila da joj je zasmetalo što se u Zadruzi nije hranio adekvatno, zbog čega je smršao.

- Ja sam po struci modni dizajner, imam atelje, a plesom sam se bavila iz ljubavi, pa je to preraslo u profesiju. Mislim da će biti popularniji u svetu fitnesa, a tamo je izgubio masu i mišiće, to sam mu zamerila. Nadam se da će se vratiti u formu - rekla je Zorana.

Kurir.rs/Eksluzivno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track