POSEDUJE NAJSKUPLJU KUĆU NA ESTRADI, A VOZI SE STARIM AUTOMOBILOM! Vera Matović uhvaćena u opuštenom izdanju, svi primetili JEDNO
Foto: Printscreen Paparaco Lov

PAPARACO LOV

POSEDUJE NAJSKUPLJU KUĆU NA ESTRADI, A VOZI SE STARIM AUTOMOBILOM! Vera Matović uhvaćena u opuštenom izdanju, svi primetili JEDNO

Stars -

Pevačica Vera Matović živi u vili na Dedinju za koju se priča da vredi oko 3,8 miliona evra, i koja je ujedno navodno najskuplja na domaćoj estradi.

Ekipa emisije "Paparaco lov" ju je zatekla kako skromnim kolima izlazi iz svima poznate i skupe vile na Dedinju.

Vera je godinama vredno radila i ulagala u izuzetne stilske komade, antikvitete i umetničke slike najboljih savremenih domaćih autora čija je vrednost u međuvremenu udvostručena. Međutim, pevačica očigledno, kada je odabir automobila u pitanju, nije tako rada da i na to troši novac, te je sada uhvaćena kako se vozika skromnim gradskim autićem.

1 / 6 Foto: Printscreen Paparaco Lov

Pevačica, koja ima karijeru dugu više od 50 godina, uhvaćena je u opuštenom izdanju, a svi su primetili da joj godine ne mogu ništa. Ona je prvo otišla do prodavnice, u kojoj je kupila hrpu slatkiša, a onda se uputila ka Domu zdravlja gde se zadržala sat vremena.

Šta je još pevačica radila pogledajte u prilogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track