Travellandova LAST MINUTE ponuda za prolećna putovanja HURGADA u Aprilu i Maju od 499 €
Foto: Promo

Travellandova LAST MINUTE ponuda za prolećna putovanja HURGADA u Aprilu i Maju od 499 €

Stars -

Proslavite Uskrs na obali Crvenog mora! Najtraženija destinacija za putovanja u Aprilu i Maju po specijalnim cenama.

Travelland
foto: Promo

Ovih dana se traži mesto više za Egipat. Neverovatna je potražnja od strane naših turista za odmor na obalama Crvenog mora. Niske cene all inclusive aranžmana direktnim čarter letom, su jedan od razloga zašto je ova destinacija najprodavanija u agenciji “Travelland”.

Sa kompanijama Air Serbia leti se za Hurgadu od 16. aprila na osam dana (7 noćenja) i to po najnižoj ceni od 499 evra. Termini u Arilu i Maju su: 16.4-23.4; 23.4-30.4; 7.5-14.5; 14.5.-21.5. Iskoristite Last minute cene i za termine tokom uskršnjih praznika. Aranžmani na 9 i 10 noćenja mogući su u terminima: 12.4-23.4; 14.4-25.4; 16.4-26.4; 18.4-28.4. Najniža cena aranžmana je 595 evra po osobi za all inclusive uslugu hotela sa 4 zvezdice.

Travelland
foto: Promo

Izdvajamo neke od hotela iz ponude agencije “Travelland” koji su za svaku preporuku:

Elysees Dream Beach 4* / AL – Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u srcu Hurgade i udaljen je oko 5 km od aerodroma u Hurgadi, na par minuta hoda od početka šetališta, Memše. Pored hotela se nalaze restoran „Bulls" i kafe-bar "London Bridge". Pored hotela se nalazi hotel Marriot nakon koga se nastavlja šetalište kojim dolazite do private plaže Mahmaya za koju se ulaz plaća i par kafića, prelepo za večernju šetnju. Na samo par minuta vožnje je od najpoznatijeg noćnog kluba Little Budha na Memši kao i Sakale (novog centra sa velikim brojem radnji, kafića i restorana). Privatna, peščana plaža "Dream Beach" nalazi se sa druge strane ulice, koja nije prometna. Do plaže se može doći i prelaskom pešačkog mosta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. (cena za 10 noći od 595 evra; za 7 noći od 499 evra)

Sunny Days Resort 4* / AI – smešten u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora. Poseduje dve peščane plaže od koje je jedna u vidu lagune, a treća se nalazi na spoljašnjoj, levoj strain hotela sa dugačkim koralnim grebenom fenomenalanim za ljubitelje snorklinga (cena za 10 noći od 655 evra; za 7 noći od 529 evra).

Travelland
foto: Promo

Royal Lagoons 5*/ AL - Naša ocena, prosečnih 4*. Hotel je parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. Ekonomičnih 5*, odličan odnos cene i kvaliteta. Hotelski shuttle bus vozi goste do plaže (oko 5 min vožnje do plaže). Bar na plaži pripada all inclusive konceptu (užina i piće). Preporuka je za sve tipove gostiju koji žele lokaciju radi šetnje i kojima ne predstavlja problem što nije na samoj plaži. Hotel se nalazi na kraju uređenog šetališta, Memše, na drugoj liniji od mora, odmah pored Swiss Inn bungalova. Udaljen je oko 10 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi, oko 15 minuta vožnje od centra Sakale i Marine, na oko 10 minuta vožnje ka jugu od tržnog centra Senzo Mall. Na par koraka od ulaza hotela nalazi se kafić Nubian, na par minuta hoda ka severu nalazi se uređena Al Dau Promenada sa prodavnicama, super market Abu Ashara, Cleopatra Bazar, Carrefour hipermaket, Papas bar i klub... (cena za 10 noći od 645 evra; za 7 noći od 529 evra)

Sea Gull 4* / AL – Najprodavaniji hotel poslednje 2 godine. Preporučujemo ga porodicama sa decom zbog sadržaja kao i onima koji žele da budu u centru Sakale i osete pravi duh Hurgade. Preporuka za sve tipove gostiju. Hotel se sastoji iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, glavni restoran i plažu. Nalazi se u centru Hurgade, Sakali, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje) i 25 km od El Goune. Preko puta hotela se nalaze Cleopatra bazar, supermarketi, Vodafone, Costa café, u blizini brojne prodavnice, kafići i restorani. Na par minuta hoda je udaljen od nove Marinei Sherry ulice, koja je preuređena u pešačku zonu. (cena za 10 noći cena od 745 evra; za 7 noći od 549 evra)

Swiss Inn 5*AI - Hotel se nalazi se na kraju šetališta Memše i poznat je po jednoj od najlepših plaža na Memši. Sastoji se iz glavne zgrade koja se nalazi na plaži i bungalova koji se nalaze na drugoj liniji preko ulice koje su kompletno renovirane. Udaljen je na oko 10 minuta vožnje od aerodroma, i nalazi se između hotela Continental i Jazz Casa del Mar Beach. Na stotinak metara hoda severno, nalazi se uređena Al Dau Promenada, super marketi, prodavnice, Cleopatra bazar, noćni klub Elements, Papas bar i klub, Hardrock cafe...Preporuka za sve tipove gostiju kao i porodice sa decom. Usluga All Inclusive 24 sata kao i guest relation na srpskom jeziku. Peporuka za sve tipove gostiju kao i porodice sa decom, one koji žele pasivan ili aktivan odmor. (cena za 7 noći od 621 evra)

Travelland
foto: Promo

Mercure hotel 4* / AL - Bolji hotel sa 4*, ima jednu od najlepših plaža u Hurgadi. Preporuka za sve tipove gostiju naročito porodicama sa decom manjeg uzrasta. Hotel nema aqua park. Nalazi na samoj plaži u južnom delu Hurgade, oblasti Magawish. Udaljen je oko 8 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje), oko 10 km severno od Sakale, oko 25 km severno od El Goune, oko 1 km severno od hotela Albatros Palace. Od Grand akvarijuma je udaljen oko 700 m južno, od tržnog centra Senzo Mall je udaljen oko 4 km, u blizini Memše, uređenog šetališta. (cena za 10 noći od 775 evra; za 7 noći od 629 evra)

Caribbean World 5* / AL – ovaj hotelski kompleks se prostire na površini od oko 140.000 m2, na samoj obali u regiji Soma Bay. Preporuka za porodice sa decom kao i tipove gostiju koji žele odmor u okviru hotelskog kompleksa. Poznat je po jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji Crvenog mora dugačkom oko 1 km i odličnom animacionom programu. (cena za 10 noći od 850 evra; za 7 noći od 650 evra)

Za višečlane porodice, izdvajamo sledeće hotele iz ponude:

Royal Lagoons - junior suite / 3 odrasle + 1 dete;

Tropitel Sahl Hashees - family room / 2 odrasle + 3 dece ili 3 odrasle + 2 dece;

Beach Albatros - family room / 2 odrasle + 3 dece / 3 dece ili 3 odrasle + 2 dece;

Stella Makadi Beach - family room / 3 odrasle + 2 dece;

Mercure - family garden view / 3 odrasle + 2 dece;

Albatros Beach Club - family 2 bedrooms / 2 odrasle + 3 dece; Palm Royale - family room / 2 odrasle + 3 dece

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track