KEBA ZAKAZAO KONCERT USRED HRVATSKE! Pored zabrane u Puli Kojić svakako NASTUPA, a jedan detalj je svima ZAČUĐUJUĆ
Foto: Privatna Arhiva

uskoro

KEBA ZAKAZAO KONCERT USRED HRVATSKE! Pored zabrane u Puli Kojić svakako NASTUPA, a jedan detalj je svima ZAČUĐUJUĆ

Stars -

Dragan Kojić Keba nije nastupio krajem marta u Puli na koncertu zajedno sa kolegama Anom Bekutom, Duškom Kulišem i Zoranom Mićanović jer je gradonacelnik Filip Zoričić zabranio njihov nastup, ali zato će uskoro pevati usred Hrvatske!

Folker je zakazao koncert na zagrebačkom velesajmu za 3.jun, a zanimljivo je da će organizator biti isti kao i za neuspeli nastup u Splitu - firma Hiljadarka.

Dragan Kojić Keba, Pula
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

Keba je do kraja verovao da će nadležne institucije, u ovom slučaju sud u Pazinu, poništiti odluku gradonačelnika Zoričića i da će njihov koncert biti održan pred splitskom publikom, ali se to nije desilo.

Dragan Kojić Keba
foto: PRIVATNA ARHIVA

- Svakom zabranom još sam čvršći, čistiji i bogatiji jer zabranjeni i gonjeni privlače zvezde, a gonitelji sivilo i sopstvenu tamu. I moja muzička lopta je od snega, ali i te kako raste od guranja gonitelja. U svakom slučaju, žao mi je i na kraju ne može samo jedan čovek ili nekakva grupa nikada pokvariti utisak o hiljadama i hiljadama onih koji iskreno i od srca žele da me vide i čuju moju muziku i pesmu.Moj naslov je kao i uvek ”Bre, gidi džanum za dušmani” - rekao je Keba za Kurir 13.marta kada je sud doneo odluku da se koncert u Splitu ne održi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track