Travellandova ponuda: Grčki hoteli po najpovoljnijim cenama za polupansion
Foto: Promo

Travellandova ponuda: Grčki hoteli po najpovoljnijim cenama za polupansion

Stars -

Koja je vaša savršena letnja destinacija? Ukoliko je to Grčka, ovo su hoteli sa preporukom. Rezervišite svoje mesto već sada. Neki od njih nude besplatan smeštaj za dvoje dece!

Za sve one koji koriste sopstveni prevoz I planiraju da ove letnje sezone uživaju na obalama grčkog mora, turistička agencija “Travelland” predlaže hotele po sjanim cenama sa uslugom polupansiona.

Alexandros Palace Hotel 5* u oblasti Tripiti, na 2 km od mesta Nea Roda pruža sve što je potrebno za savršen odmor - glavni restoran, a la carte restoran, taverna, glavni bar, snek bar, bar na bazenu, bar na plaži, otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, dečije igralište, sport: teretana, teniski tereni, odbojka na plaži, aerobic i yoga, sportovi na vodi i časovi ronjenja uz doplatu. Povedite i svoje kućne ljubimce jer hotel ima oznaku Pet-friendly. Već od 16. maja cena aranžmana na 7 noćenja je 219 evra (polupansionska usluga). Najniža cena za boravak na 10 noći je 329 evra.

Travelland
foto: Promo

Porodice sa decom obradovače infornacija da hotel Dion Palace Beauty&Spa 5* pruža besplatan boravak za dvoje dece – prvo dete do 12 godina, drugo dete do 6 godina. Ovo je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, kod Litohora odmah pored mora. Smešten u veličanstvenim vrtovima, na prilično mirnom delu, hotel Dion Palace, otvoren tokom cele godine je savršen izbor za miran ali i zabavan odmor. Najniža cena za 3 noćenja je 129 evra i odnosi se na boravak od 27.4. Sigurni smo da ćete poželeti više dana za odmor u ovakvom hotelu, te su na raspolaganju aranžmani na 5, 6, 7 i 10 noćenja.

Travelland
foto: Promo

Hotel Hanioti Melathron 4* je idealno lociran u centru mesta Hanioti na samo 80 metara od plaže. Od Soluna je udaljen 90km. Letnju sezonu otvara terminom 20.5-27.5. Najniža cena po osobi za boravak na 7 noćenja je 199 evra, dok je najniža za 10 noćenja 279 evra.

Lagomandra Hotel & Spa 4* je deo hotelskog kompleksa u okviru kog se nalazi i Lagomandra Beach Hotel (zasebna zgrada). Smešten je u jednom od najlepših delova zaliva Toroneos. Gosti mogu koristiti sadržaje celog hotelskog kompleksa. Hotel je udaljen oko 6 km od Neos Marmarasa,. Nalazi se 150 metara od peščane plaže nagrađene plavom zastavicom do koje vodi mostić preko glavnog puta. Tokom leta boravak je moguć na 7 i 10 noćenja, a na 5 i 6 noćenja već od 28.4. (najniža cena u tom periodu je 179 evra po osobi za 5 noći tj. 249 evra za 7 noći).

Travelland
foto: Promo

Lagomandra Beach 4*- Smešten je između svetlo zelenog podnožja brda Itamos i duboko plave vode Toroneos zaliva, na zlatnoj plaži Lagomandra, koja je nagrađena Plavom zastavom, od EU, u kompleksu Lagomandra hoteli. Samo 90 km od solunskog aerodroma i 5 km od slikovitog mesta Neos Marmaras. Najnža cena boravka je na 4 noćenja sa terminima od 28.4. i iznosi 159 evra po osobi. Najniža cena boravka sa uslugom polupansiona na 7 noćenja iznosi 269 evra.

Sve zainteresovani se mogu detaljnije informisati i izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track